...
Napisał(a)
ile razy w tyg. endomorfik powinien robic aeroby i ile powinny trwac zeby nie zaklucac lapania mieska a zaklucic lapanie tk. tluzsczowej?
...
Napisał(a)
co do termy to lepiej stosowac wg instrukcji, a nawet zaczac od mniejszych dawek a jesli chodzi o aeroby to najlepiej z rana naczczo i wtedy praktycznie pare minut i wykorzystujemy zapas energii z ww i spalamy pozniej tluszcz, jak pozniej po posilkach to przynajmniej te 30-40min
Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
...
Napisał(a)
ale przecież rano jest największy katabolizm to jak mamjeździć przed śniadaniem to będe spalał mięśnie! no chyba, że się myle to mnie popraw.
A jakbym wziął przed aerobami 5-8 kaps. BCAA i therme (wiem, ze nie mozna thermy na glodnego ale juz tak brałem i nie był źle) poźniej po 30 minutach od wziecia thermy zaczynam aeroby ok 30minut no i po aerobach tez chyba musze odczekać ok. 30 minut zanim coś zjem czy nie? to daje dobre 90 minut czy starczy tylko 5-8 tabl. BCAA zeby zatrzymac spadki?
Jeżeli miałyby być po treningu to therma przed treningiem ale kiedy BCAA n oi kiedy odżywki białkowe? i takie pytanie poza tematem czy jak bierzemy kreatyne po treningu z glukozą to już nie jemy dod. ww prostych (np. wafli ryżowych)?
A jakbym wziął przed aerobami 5-8 kaps. BCAA i therme (wiem, ze nie mozna thermy na glodnego ale juz tak brałem i nie był źle) poźniej po 30 minutach od wziecia thermy zaczynam aeroby ok 30minut no i po aerobach tez chyba musze odczekać ok. 30 minut zanim coś zjem czy nie? to daje dobre 90 minut czy starczy tylko 5-8 tabl. BCAA zeby zatrzymac spadki?
Jeżeli miałyby być po treningu to therma przed treningiem ale kiedy BCAA n oi kiedy odżywki białkowe? i takie pytanie poza tematem czy jak bierzemy kreatyne po treningu z glukozą to już nie jemy dod. ww prostych (np. wafli ryżowych)?
...
Napisał(a)
norton a powiedz mi skad mam wiedzie ile dany posiłek w ciagu dnia ma kalori?????????
a czy moge sobie kupic odzywke ktora zawiera duzo weglowodanow???
a czy moge sobie kupic odzywke ktora zawiera duzo weglowodanow???
...
Napisał(a)
Metka00 skąd masz wiedzieć?! z tabeli produktów odżywczych znajdziesz je pod tym adresem http://www.republika.pl/ikoiko/tabele.html 1g białka=4kcal 1g ww=4kcal, 1g tłuszczu=9kcal. Co do odżywki to zależy czy masz problemy z lapaniem masy czy szybko ją łapiesz- napisz coś wiecej o sobie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
no raczej mam problemy z łapaniem masy
waze 68kg.
wzrost- 176cm
mam 15 lat
cwicze juz razem z 3-4 miesiace i nabralem moze z 1-2 kg. masy gora.
jedynie sila mi idzie
a kupie sobie odzywki bialkowe , tylko chce wiedziec cz mozna kupic jakies odzywki z weglowodanami?????
waze 68kg.
wzrost- 176cm
mam 15 lat
cwicze juz razem z 3-4 miesiace i nabralem moze z 1-2 kg. masy gora.
jedynie sila mi idzie
a kupie sobie odzywki bialkowe , tylko chce wiedziec cz mozna kupic jakies odzywki z weglowodanami?????
...
Napisał(a)
w takim razie jasne, że mozesz. Miałeś jakąś diete pożadną ułożoną czy jadłes "to co mama zrobiła"? bo z porządną dietą to chyba by troszke wiecej tej masy weszło. Napisz jak wyglądała twoja dieta do tej pory(godziny posiłków, co jadłeś i w jakich ilościach)
...
Napisał(a)
to podaj mi jakos nazwe odzywki wenglowodanowej???
tzn. do tej pory to ja nie mialem chyba zadnej diety poprostu jalem normalnie sniadanie , obiad , kolacja.
a kumpel mi mowil ze mozna robic takie cos ze podgrzewa sie mleko i dodaje sie do tego drozdzy i miodu i sie to pije. wiesz cos o tym??
tzn. do tej pory to ja nie mialem chyba zadnej diety poprostu jalem normalnie sniadanie , obiad , kolacja.
a kumpel mi mowil ze mozna robic takie cos ze podgrzewa sie mleko i dodaje sie do tego drozdzy i miodu i sie to pije. wiesz cos o tym??
...
Napisał(a)
Co do gainera nie stosowałem wiec nie mam zdania ale poszukaj w suplementacji tam napewno cos znajdziesz. A na co niby ta mieszanka twojego qmpla? ale zanim kupisz odżywki to pamiętaj że dieta to podstawa a dopiero pozniej suplementacja.
...
Napisał(a)
Poprzedni temat
jakie jajka?
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6