...
Napisał(a)
Mam 14 lat, 178 cn wzrostu, waze 48 kg bez ubrania. mam widoczne miesnie brzucha, ale nie moge przytyc, co robic?? norton Pomóż mi!!!!!!
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
...
Napisał(a)
Pozdrawiam,
NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
...
Napisał(a)
norton, ale mi sie niechce liczyc tego i tamtego... nie jestem pakerem, tylko oprostu chce przytyć.... powiedz mi co mam jeść, no wiesz jakie posilki itp....
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
...
Napisał(a)
duzo ryzu,ziemniakow,kaszy gryczanej,kaszy kuskus,chleba razowego,platkow owsianych,piersi kurczaka,chudego miesa:wolowiny,cieleciny,hamburgerowego,sera bialego,ryby,tunczyka,orzechow,oliwy z oliwek,tlustych ryb
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
...
Napisał(a)
Dzieki, norton, esli to mi pomoze, to bede twoim dluznikiem do końca, życie, bo wszystkkie panny mi mowio, ze powinienem przytyc, a jak przytyje , to kolejkami sie do mnie bedo ustawiac ;)
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
...
Napisał(a)
Mam pytanie.
Podales przykladowa diete na mase. Czy nalezy ja stosowac codziennie i kiedy nalezy ja zmienic by organizm na nia reagowal nalezycie. Czy moze wystarczylo by stosowac ja jedynie w weekendy, to by mi lezalo najlepiej.
Sog za artykul i mam nadzieje ze zainteresujesz sie problemem =)
And You will never lern...
Who's the hunter and who's prey in this game.
Podales przykladowa diete na mase. Czy nalezy ja stosowac codziennie i kiedy nalezy ja zmienic by organizm na nia reagowal nalezycie. Czy moze wystarczylo by stosowac ja jedynie w weekendy, to by mi lezalo najlepiej.
Sog za artykul i mam nadzieje ze zainteresujesz sie problemem =)
And You will never lern...
Who's the hunter and who's prey in this game.
...
Napisał(a)
Varrior, widzisz jak ladnie Ci poszlo
Dimu - no dietke musisz stosowac codziennie by byly efekty, a zmieniasz wszystko co chcesz tzn. zamiast np makaronu to ryz,kasza,kuskus,platki owsiane,ziemniaki a zamiast sera bialego to piers kurczaka,wolowina chuda,tunczyk,inne ryby,odzywka bialkowa,itp.
Pozdrawiam,
NoRtOn
Dimu - no dietke musisz stosowac codziennie by byly efekty, a zmieniasz wszystko co chcesz tzn. zamiast np makaronu to ryz,kasza,kuskus,platki owsiane,ziemniaki a zamiast sera bialego to piers kurczaka,wolowina chuda,tunczyk,inne ryby,odzywka bialkowa,itp.
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
Poprzedni temat
jakie jajka?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4