SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 320753

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 21032 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 208598
hmmm
to moze pomylilem z czyms...
ale nie sadze... hmmm...
ktores suszone maja wlasnie jakis wysoki IG

FITNESS ACADEMY King Square Kraków


"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 205 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16559
Czy na reducji w diecie liczyc bialko pochodzenia roslinnego??

Małe kroki - Wielkie rezultaty

Dieta to 24 godzinny trening

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1250 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12689
przy redukcji zdecydwanie nie dlatego że przy redukcji białko jest praktycznie najważnijueszym składnikiem diety
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4175
kapitan10 dzięki za odpowiedź, sog poszedł.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 955 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6240

Nikt nie wie jak jest ze szprotkami w sosie pomidorowym???

Jakie mają wartości odżywcze????

hmmm :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42828
Seewy, daktyle mają ponad 100 .

Półmaraton w 1:57:11! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 246 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1351
jajko,
czy białko z jajka jest przydatne tylko gdy je sie je surowe lub ugotowane? czy takze smażone jajko jest źródłem białka?
średnio ile gram białka zawiera jedno jajo ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 43 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 449
Białko jaja jest jednym z najlepszych źródeł białka możesz spokojnie wcinać. Nie jedz jajek surowych- ryzyko zarażenia salmonellą i innymi syfami, jajko gotowane jest o wiele zdrowsze. Tak, smażone jajko to także źródło białka, przecież nie wyparuje ci na patelni ;). Jedno jajko średniej wielkości to ok. 60 gram.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 2733 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16414
quake-https://www.sfd.pl/białko_jaj-t118305.html ,poczytaj nizej o awidynie (bedziesz wiedzial dlaczego jajka trzeba spozywac po obrobce).Duzo o tym bylo.Najlepiej przyswajalne i zachowujace wartosci ma ugotwane na miekko,pozniej poltwardo i twardo.Smazenie ogolnie nie jest najlepsza forma,ale niczego nie przekresla jak sie nie przypali i nie uzyjesz zlych tluszczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Do smażenia jajek można użyć każdego tłuszczu, nawet oleju słonecznikowego czy masła.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Problem z jedzeniem po treningu

Następny temat

co z ta dietą ?

WHEY premium