Witam panie jacku pod koniec tego tygodnia minie miesiac odkad robie ta redukcje
W sniadaniu musialem dodać troche mleka bo niedawalem rady jesć tej suchej PAPY.
1. sniadanie
bialko 20g
Płatki owsiane 70g
mleko 2% 200g
Jaja kurze całe 60g
2.
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 170g
jarzyny 100g [mrozonki]
Tran 5g
Ryż brązowy 45g
3.
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 170g
jarzyny 100g [mrozonki]
Tran 5g
Ryż brązowy 45g
4. przed treningowy
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 170g
jarzyny 100g
Dynia, pestki 10g
Ryż brązowy 45g
5. po treningowy
Ryż brązowy 90g
bialko 30g
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100g
6. przed snem
jarzyny 100g
Dorsz świeży / ser biały 200g
ogolnie od tamtej pory poszło tylko z 2kg w dół, niewiem czemu tak mało, pewnie dlatego ze mam mały ruch w ciagu dnia oprocz silowni, praktycznie siedze teraz w domu i niemam co robic :p
Aeroby robie poniedzialek rano, wtorek, czwartek i sobota zazwyczaj po 20-30 minut, cos niemoge sie wkrecic na wyzsze obroty, bede musial chyba dodać dodatkowe aeroby w srode rano. Co pan o tym sądzi?
Mysle ze waga leci bardzo wolno bo wrocilem na silke po dlugiej przerwie i troche moze miesnia sie "nawróciło" bo w pasie jest troche lżej
prosze o info co dalej
trening
1 dzien
Plecy
-Podciąganie sztangi szeroko do klatki 12,10,8,8
-wioslowanie sztangielką w pochyleniu 3x 12-8
-martwy ciąg 3x 12-15
Naramienne
-wyciskanie sztangi z nad klatki 12,10,8,8
-Wznosy boczne w opadzie 3x 12-8
2 dzien
Klatka
-Wyciskanie sztangi płasko 12,10,8,8
-wyciskanie w skosie 12,10,8
biceps
-uginanie ramion ze sztanga 12,8,6,6
-uginanie młotkowe sztangielki 3x 12-8
triceps
-odwrotne pompki 4x 12-8
-Wyciskanie francuskie 12,10,8,8
3dzien
nogi
-
przysiady ze sztangą na barkach 4*25-15
-uginania nóg leżąc 3*12-6
-wyprosty nóg siedząc 3*12-6
-spiecia lydek siedzac 3*25-15
-spiecia brzucha 4*25-15
Ostatnio miałem tez te problemy z skurczami brzucha, wrzucilem aspargin 6 tabs dziennie, 4 filomagi i zincas forte na noc + 1g wapnia, wyrzuciłem CAłKOWICIE KOFEINE, wczesniej skurcze mnie lapaly zaraz po 1 seri, ostatnio zdołałem zrobić 2 serie i przy 3 mnie znowu scisneło jak jasna cholera... soli uzywam calkiem duzo bo dodaje troche kucharka zawsze jak gotuje ryż czy mięso. Pozdrawiam