Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

~~KAIZENteam~~pytania do nas! part II

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 262400

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 3542 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 11507
Jak na mnie dzialala dobrze ale kazdy ma inaczej.
Pamietajmy jednak aby nie przesadzac z w.w.(chodzi o dawki) i brac max 3-4tyg.

Pamietajmy rowniez ze to jest temat firmy Kaizen i nie wlanczajmy do dyskusji problemow zwiazanych z suplami innych firm

Wal śmiało - odpowiem na każde pytanie

TRENING OSOBISTY 604 971 921

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1476 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10822
No Jacku zrobiłem dzisiaj klatke zgodnie z ustalonymi załozeniami i szczerze to piekłoOOOO, ale pozytywne hehe.To pytanko mam co do tricepsa bo jest taki podlany trochę i wiesz jak to wygląda.. stąd może coś specjalnego? Robię razem z bicepsem i przedramieniem.. na bica 8 serii 2 ćwiczenia przedramię to samo, na tricka też choć teraz myślę dorzucić z jedno ćwiczonko i 4 seriee i będzie razem 12 co o tym myślisz? co do ćwiczeń to nie ma co się rozpisywać po prostu zmienię.

koko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Wiesz Koko na tricka mozna wiele roznych ciekawych rzeczy robic ktore w efekcie zaowocuja wzrostem i lepsza separacja.

Ale to uzaleznione jest od tego co robiles do tej pory i jakie doswiadczenia miales.

Przykladowy trening na max 3-4tyg:

-sciaganie drazka siedzac 20,12,8
-wjazdy+ w serii laczonej francuz lezac 12,6-8,12-8
-odwrotne pompki lub sciaganie lin wyciagu gornego 2*20-12

I juz czuje jak boli a tricki eksploduja z naplywu krwi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 187 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5135
Jacek,
czy lepsze białko serwatkowe z enzymami czy bez? Czy Izolat Kaizena zawiera enzymy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1476 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10822
Ściąganie linki wyciągu górnego na razie sobie odpuszczam... Z francuza leżąc naławce do czoła chcę się przerzucić na bardziej głębokiego tzn za głowę, a zamiast wyciągu to wyprosty hantlem do tyłu opierając się na ławce płaskiej myślę, że wiesz o co chodzi.No i fakt pompki można dorzucić choć nie chcę aby zbytnio na klatę wchodziły.

koko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 149 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8325
"Jazda a probowales przegladu stojaka, to takie wielkie dropserie.
Wyjefajna metoda treningowa ktora powoduje mocne wypalenie glikogenu a pozniej mocny jego naplyw co skutkuje wzrostem.
Max 3tyg"

ciekawe a czy moglbys dokladnie to opisac? z ilu cwiczen i serii ma sie to skladac aha i z jakich cwiczen? i ile razy w tyg robic taki trening? choc wybor wielki nie jest, dzieki na pewno sprawdze i dam znac jak podzialalo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Buldoger oczywiscie lepszym wyjsciem bedzie zastosowanie enzymow.

Oczywiscie izolat Kaizena zawiera Aminogen-opatentowany sklad enzymow ktory pomaga trawic i przyswajac bialka.

Koko nie wiem o co chodzi

A przy odwrotnych pompkach jak sie nie bedziesz pochylal i chowal klatki pomiedzy barkami to bedzie wchodzic na triceps

Tylko wykonuj to powoli i dokladnie.

Jazda mozesz zrobic np uginanie przedramion jednego dnia a za dwa dni uginanie przedramion nachwytem.
Najlepiej zrobic to po plecach lub bicepsie.

Rozgrzej przedramie np 25,15 po czym robisz serie 6-8 powt i po upadku miesniowym sciagasz tak obciazenie(wlasciwie najlepiej by bylo do tego kogos "zatrudnic", chodzi o sprawniejsze i szybsze zmiany obciazen)aby wykonac nastepne 6-8powt. Takich redukcji robisz 4-5*.
Bedzie bolalo jak jasna ....wiesz co

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 149 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8325
rozumiem, ze zrzucaniem krazkow nie ma problemu 2-3 sek i juz jade nastepna serie, tylko moje przedramie jest slabe wiec duzo tego sciagnia nie bedzie hehehe bo max 40stka bede robil pierwsza drop serie , no ale samym gryfem tez mozna jechac na koniec, dzieki za 2 dni przetestuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Jazda ciezar jest nie istotny, liczy sie to jak to zrobisz.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 393 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4611
Mam jeszcze takie pytanko / plan
Teraz cisne na białkowo-weglowodanowej, mam zamiar zrobic cykl raczej na atro-phex przez 1 miesiac, potem 1 miesiąc off i w kolejnym miesiącu myslalem o tym zeby przejsc bardziej w kierunku low-carb/ckd i wtedy gdy jest niski podaż weglowodanów wrzucić cos z dużą ilością johimbiny, np meltdown lub leviathan. Co pan sądzi, to dobry pomysł? Bo z tego co wiem to yohimbina laczona z weglowodanami jest przez nie blokowana, a ponoc lepiej tego typu środki brać po śniadaniu zeby nieobciązać śluzówki żołądka. Co pan sądzi o takim planie, warto?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Aminostar nitric oxide i żyly

Następny temat

Czy jest cos co ,,??

Spalanie
Polecane artykuły