technika jest Ok , Cwicze pod Okiem H.Hryszkiewicza wczesniej P.Rzadkiewicza mozesz ich kojarzyc
raczej zednych wymuszonych powt nie ma , z ciezarem nie rece nie szaleje bo zauwazyłem ze troche urosły od czasu kiedy zmniejszyłem obciazenia i zaczełem robic czysto technicznie,
hmnn a ost 2-3 tyg
biceps,
uginanie supinacja 4 serie 7/12 kg skos okolo 80 stopni
sztanga stojac 4 serie25/30 kg wiecej nie robilem bo przy tym ciezarze dobrze czuje ,
uginanie młotkowe hantlami 3-4 serie o udo 12 kg 12-15 powt
triceps prostowanie linek na wyciagu w tym ze na krzyz nie wiem jak inaczej to opisac, 5-10 kilo max duzo powt
franzuc nadchwytem 4 serie ciezar 15-20 kilo 10-12 powt
prostowanie na wyciagu jak najwęzej / hantel zza głowy ciezar tez nie duzy 12 powt
bardziej sie koncentruje na wyczuciu tych niby miesni
kiedys szalałem z ciezarami lecz teraz stawiam na technike , staram sie co tydzien zmieniac kolejnosc Cwiczen
narazie cwicze tak 4 tyg
Pozdrawiam

hmnn a ost 2-3 tyg
biceps,
uginanie supinacja 4 serie 7/12 kg skos okolo 80 stopni
sztanga stojac 4 serie25/30 kg wiecej nie robilem bo przy tym ciezarze dobrze czuje ,
uginanie młotkowe hantlami 3-4 serie o udo 12 kg 12-15 powt
triceps prostowanie linek na wyciagu w tym ze na krzyz nie wiem jak inaczej to opisac, 5-10 kilo max duzo powt
franzuc nadchwytem 4 serie ciezar 15-20 kilo 10-12 powt
prostowanie na wyciagu jak najwęzej / hantel zza głowy ciezar tez nie duzy 12 powt
bardziej sie koncentruje na wyczuciu tych niby miesni

kiedys szalałem z ciezarami lecz teraz stawiam na technike , staram sie co tydzien zmieniac kolejnosc Cwiczen
narazie cwicze tak 4 tyg
Pozdrawiam