Witam ponownie.
Panie Jacku, przez ostatni tydzień robiłem 6x 60min aeroby oraz 3x siłka, niezauwazylem zmian w wadze, w lustrze hm... ciezko ocenic, napewno widze ze schodzi, ale ciezko mi ocenić wzgledem poprzednieog tygodnia czy jest róznica czy nie.
aktualna dieta:
W dniu kiedy jest siłownia i aeroby(po sniadaniu)
sniadanie :
Płatki owsiane 70g
białko 30g
2 jajka całe
2 sniadanie :
piers 200g
olej sezamowy 5ml
kasza jęczmienna 30g
3 przed treningowy
piers 200g
olej sezamowy 5ml
kasza jęczmienna 30g
4 po treningowy
piers 200g
kasza jęczmienna 70g
5
piers 200g
kasza jęczmienna 30g
6
pierś z kurczaka 150g / 200g dorsza (nielubie białek jaj ani sera białego o tej porze, tuńczyk tez mnie o mdłości przyprawia...)
Do tego w ciagu całego dnia wsuwam sobie surówke
400g pekińskiej
100g papryki
100g ogórka
łącznie
b 267(94% zwierzece + 6% roslinne) t 42(Nascycone - 28%,Jedonenasycone - 42%, Wielonienasycone - 30%) ww 181(laktoza 0%, sacharoza 4%, błonnik 22%, skrobia 74%)
W dniu gdy niema siłowni i są aeroby
W tych dniach poprostu po sniadaniu robie aeroby i po aerobach wsuwam posiłek nr 4, a potem reszta.
Staram sie utrzymywać 3-5 litrów wody dziennie.
1. Dziś bez problemu dałem rade pocisnac 70 min na rowerze, prawde mówiac nogi mnie wogole niebolały, jezdze z predkoscią 34-36 km/h wg licznika, co dało mi dziś dystans 38.5km. Prawde mówiac nieczuje zmęczenia... Puls utrzymywał sie cały czas 135-145. Ogolnie jak jade + leci dobra muzyka to czuje sie jakbym był na jakiejś fazie, zimne ciarki przechodzą i 0 bólu. Czy wszystko jest ok?
2. W styczniu biore Venoma, czy jakas modyfikacja diety będzie? Myslalem o tym zeby troche zdjąc wegli w posilku 1 i 4[po treningowym]. co pan na to? Ogolnie niezalezy mi AZ tak BARDZO na tk. miesniowej, oczywiscie fajnie jak zostanie duzo, ale niebede płakać nadmiernie jesli troszke jej ubędzie gdyz po przerwie i tak mialem dosc duze spadki, a reszte odrobie na masie.
3. Apropo tych skurczów, NADAL Są, zrobiłem sobie badania :
Magnez - 2.28 mg/dl - wart oczekiwane - 1,70 - 2,55
Potas - 4,19 mmol/L - wart oczekiwane - 3,50 - 5,10
przy okazji sprawdziłem wątrobe czy dieta nie tyra :P :
ALT 38 - wart oczekiwane - 5 - 41
Jaka moze byc przyczyna tych skurczy? Najbardziej odczuwam brzuch , praktycznie po 1 seri są tak silne skurcze ze niemoge dalej wykonac cwiczenia i musze polezec zanim wogole wstane...
Dodam tylko jeszcze ze oprócz treningów na silowni i rowerze stacjonarnym, reszte dnia nic nierobie... moze to jest problem?
Prosze o porade pozdrawiam :)
Zmieniony przez - syrius18 w dniu 2008-12-29 13:05:52