Szacuny
49
Napisanych postów
5025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
44489
Od 3 tyg stosuję połączenie Plecy + Klatka i narazie b. dobre efekty więc barki zostawiam 1x w tyg
A z "domęczeniem" w sensie, barki (przedni akton) jest zaangażowany przy wyciskaniu sztangi, więc dodatkowo 1x ćwiczenie na barki dawało by trening o małej intensywności.
tak to rozumuję.
Jednak nie będe się bawił, za 3-4 tyg zmiania planu i zrobię tak jak Pan zalecał
Szacuny
23
Napisanych postów
945
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3512
Rafał gdzie się podziewasz, widzę że się zapomniało już o forum? Czekam na trening i diete i coś sie doprosić nie mogę
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd!
---
Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well.
Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
Szacuny
23
Napisanych postów
945
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3512
Sprawdź w spamie...mi moja poczta powiadomienia z forum wyłapuje jako spam właśnie..
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd!
---
Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well.
Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
Szacuny
21
Napisanych postów
1540
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34323
więc chciałbym ponowić swoje pytanie :witam mam pytanie do Pana Rafała . Czy lepszym rozwiązaniem jest kre-alkalyn czy moze tcm jeszcze nie skończyłem 1 cyklu na mono ale tak juz sobie planuje następny , nie chcę juz mono . chodzi mi o cena/jakość mam dietę i tak ile mnie będzie kre~/tcm u Pana w sklepie na 1 cykl (8 tyg)
Szacuny
14
Napisanych postów
3624
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
25684
Rafale a co myślisz na temat zażywania kreatyny w trakcie przygotowań do zawodów??Wiadomo że zatrzymuje wode w mniejszym lub większym stopniu ale mimo to spotkałem się z tym,że często jest polecana do redukcji.Jeśli dodanie jej jest dobrym pomysłem,to czy należy ją stosować do samego końca przygotowań,czy raczej przerwać na tydzień lub dwa przed zawodami??
Jeśli możesz wypowiedz się również na temat argininy,w tej samej kwestii.Do tej pory zawsze odkładałem suplementacje kreatyną oraz argininą przed zawodami ale za każdym razem zaraz po zawodach wracałem do tych suplementów i musze powiedzieć,że pojawiało się świetne użylnienie i napompowanie mięśni bez widocznej retencji wody.ps.Czasem miałem wrażenie,że wyglądam lepiej niż w trakcie zawodów.
Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Przed zawodami - a jest to okres ok.4-5miesieczy oczywiscie stosuje roznego rodz.zwiazki kreatynowe.Rzadko jest to czysta forma kreatyny.
Najczesciej stacki lub boostery.
Odstawiam na 1,5-2tyg przed zawodami.
Zalezy tez jakiej rangi są zawody i w jakim okresie. Jesli mniej wazne to wogole nie odstawiam.
To ze forma byla lepsza po zawodach to tylko zludzenie bo pewnie troche podjadles i miesnie naladowaly sie glikogenem.
Dobrze wygladales przed lustrem w domu bo byles pelny i uzylony ale na scenie byloby widac wode pod skorą...