Dzisiejsza dieta:
I - owsianka (
płatki górskie) na mleku 0,5%, z garścią migdałów i żórawin
II - jabłko, banan, kawałęk gorzkiej czekolady
III - rosół (pół talerza), makaron
IV - kurczak a dokładniej to noga - pieczona w piekarniku bez tłuszczy, 50 g ryżu, 4 ogórki
V - serek wiejski 200g, grejpfrut
VI - camembert z czarnym pieprzem, 2 kanapki z pasztetem (lodówka pusta), 4 kanapki z serem żółtym, czosnkiem i keczupem, zapieczone w mikrofalówce. Chleb był biały, ale kromki tak cienkie że można stwierdzić że nie zjadłem 6 a 3:)
Dzisiejszy trening:
- bieg - owb1 10 min + cross 50 min + owb1 5 min - dziś mniej podbiegów, za to 1 dwukrotnie dłuższy i ostatni zrobiony na maksa:) tak że zamiast 50 min było 48. Według Google Earth przebiegłem 8,6 km. Nie licząc rozgrzewki i wyciszenia bieganego w owb1.
- rozciąganie - dziś tylko nogi, może przed snem rozciągnę resztę:)
Suplementy:
- 3 tab. glukozaminy
- 6 tab. propolis plus
- jedna miarka ISO PLUS rozpuszczona w ok 300 ml wody
------------------------------------------------------------------------------------
Ryba - no rozumiem:) i współczuje tego wstawania. Ja na razie bezrobotny a studiuję zaocznie więc mogę spać ile chcę:)
Z warzywami różnie, czasem do obiadu jakiś ogórek lub buraczki. Wczoraj i dziś w rosołku była marchewka:) ugotowana to wiadomo nie to samo no ale zawsze coś. Z owoców raczej nie zrezygnuję ale postaram się dodać marchewkę:) szczerze mówiąc to w sobotę byłem w supermarkecie, chciałem kupić jakieś brokuły, kalafior ale nie było:/ a jak poszedłem do warzywniaka to były okropne:/ taki czas teraz.
Wracam do pisania ściąg:)
Zapomniałem dodać że zjadłem kawałek gorzkiej czekolady:) ale już dopisane gdzie trzeba:)
Zmieniony przez - janusz121 w dniu 2011-01-19 22:12:53