Cokta - nie pamiętam dokładnie (3 lata temu to było) ale kojarzę tyle że jakiejś kontuzji doznał i chyba nawet jakiś zabieg miał na to kolano.
goldeniak - dobrze trafiłeś z tym pytaniem bo właśnie dziś rano, zaraz po obudzeniu się zmierzyłem:)
Wymiary przy zakładaniu dziennika ---> dziś (10.10.2011):
Waga: 76 kg --->
83 kg
Pas: 77 cm --->
79 cm (to na wysokości pępka mierzę)
Klatka: 99 cm --->
104 cm (nie jest na 100% pewne bo źle mi się mierzyło)
Biodra: 88 cm --->
86 cm (ale nie wiem czy dobrze zmierzyłem)
Udo: 53 cm --->
60 cm
Łydka: 38 cm --->
40 cm
Biceps: 33 cm --->
36 cm
Przedramię: 29 cm --->
32 cm
Dodatkowo tylko teraz mierzone:
kark - 39/40 cm
barki - 119 cm
Pomiary przeprowadzone na czczo, po porannej toalecie około 10 minut po obudzeniu. Warto by dodać że gdy dotykam górnej części brzucha to pod tłuszczem odczuwam bardzo wyraźnie mięśnie brzucha:) przy czym nie pamiętam kiedy ostatnio ćwiczenie na brzuch wykonywałem:) gdyby się pozbyć tego tłuszczu to myślę że byłby ładny kaloryfer:) ale to już nie jest moim celem:) sam się odkryje:)
10.10.2011
Dieta - coś 3600 kcal, dużo ryżu dziś, pierś z kurczaka w ziołowej panierce, kawałek ciasta, trochę zupy pieczarkowej, ser pleśniowy, warzyw i owoców dziś bardzo dużo.
Trening:
-
kickboxing - 60 minut - Rozgrzewką był bieg z wymachami i takimi różnymi ćwiczeniami rozgrzewającymi stawy połączony, bieg bokserski, 5 x sprint przez sale, 3 x wieloskoki przez salę, 2 x
przewroty w przód, 2 x przewroty w tył i 2 razy przetoczenia bokiem przez długość sali. Z techniki to były front kicki, low kicki i na wysokość tułowia w powietrze a następnie kombinacje po 2 minuty na zmianę z partnerem - 2 lewe proste + 1 prawy prosty; lewy i prawy prosty + lewy low kick; lewy i prawy prosty + lewy sierp + prawy low kick; same low kicki; same front kicki; jeszcze coś chyba było ale nie pamiętam. Na koniec pompki. Po treningu jak zwykle cały mokry ale nie obolały:) kopnięcia technicznie a nie z całej pyty jak to było na Krav Madze. Podoba mi się to bo można normalnie funkcjonować.
Inne aktywności:
trochę się nazbierało ale nic nie zmęczyło:)
Sen:
położyłem się po północy a wstałem 8.30
Suplementacja:
Omega 3 Gold - 1 tabletka ( 71. dzień suplementacji )
Visaxinum - 1 tabletka ( 45. dzień suplementacji )
Rutinoscorbin - 2 tabletki ( 8. dzień suplementacji )
Jutro pierwszy trening na nowym FBW:) już jestem ciekaw jak pójdą przysiady 10x10:)
Zmieniony przez - janusz121 w dniu 2011-10-10 22:26:00
Zmieniony przez - janusz121 w dniu 2011-10-10 22:28:23