wojtek6 - tak, tym samym ciężarem, nachwyt już trochę wymęczy więc przy podchwycie trochę czuć, ale gdybym zrobił sam podchwyt tym ciężarem to nic bym nie poczuł:) dlatego superseria:) w następnym planie będzie zwijanie sznurka więc i pompa w przedramieniu będzie:)
strongzonk - warto to zażywać:) to jeden z suplementów który naprawdę działa i jego zażywanie jest odczuwalne. A cena śmieszna (9 zł za 60 tabletek). Przy stresie, dużej aktywności czy dużym spożyciu kofeiny też dobrze go brać. Leków nasennych nigdy nie zażywałem więc nie potrafię porównać. Ale na mnie działa bardzo dobrze:) jakby Cię to interesowało to dodam jeszcze że magnez pomaga pozbyć się tkanki tłuszczowej bo zmniejsza ilość kortyzolu w organizmie (Wodyn o tym pisał).
Teraz tak sobie pomyślałem że na duży stres mógłby żeń szeń pomóc, nie zażywałem tego w okresie stresu ale dało mi to mnóstwo pozytywnej energii:)
vixen3 - no tak mleko też pomaga:) będąc chorym zawsze piłem mleko z miodem przed snem i spało się po tym świetnie:)
28.12.2011
Dieta:
bez liczenia, wpadło jeszcze trochę ciasta ale reszta już normalnie:) jutro już dieta będzie taka jak ma być
Trening:
-
kikcboxing
rozgrzewka - skakanka, wymachy, krążenia, skipy, przewroty, bieg bokserski
część główna -
techniki kopnięć wykonywane w powietrze - low kick, front kick, roundhouse kick
praca z partnerem na tarczy z rękawic - po 3 minuty - l i p prosty; l i P prosty + l sierp; l i p prosty + l i p sierp; l i p prosty + l low kick
sparingi - dobrze szło:) nie ma co opisywać, porządnie w ryj nie dostałem, w brzuch ani razu, zaliczyłem kilka fajnych trafień (głównie lewym prostym)
na zakończenie spięcia brzucha przez minutę (68 zrobiłem) i pompki (30 w tym 10 z zatrzymaniem na dole)
po tym jeszcze chwile skakanki zrobiłem
Inne aktywności:
rąbanie drewna - godzina
Sen:
o północy się położyłem, pobudka przed 9, spało się bardzo dobrze
Suplementacja:
Propolis Plus - 4 tabletki ( 48. dzień suplementacji z 90. )
Magnez + B6 - 1 tabletka ( 33. dzień suplementacji z 60. )
Jutro klata:)