...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
o dietę się staram ale z tym u mnie najgorzej, jeśli możesz to podpowiedz troszkę w tej sprawie.
Wklej Twój obraz diety, czyli 5 czy 6 posiłków. Wyszczególnij produkty uwzględniając białko pochodzenia zwierzęcego, tłuszcze nasycone i nienasycone oraz węgle w zależności od pory dnia.
Na pewno poprawimy i coś podrasujemy
Zmieniony przez - demolub w dniu 2010-12-28 20:49:33
Wklej Twój obraz diety, czyli 5 czy 6 posiłków. Wyszczególnij produkty uwzględniając białko pochodzenia zwierzęcego, tłuszcze nasycone i nienasycone oraz węgle w zależności od pory dnia.
Na pewno poprawimy i coś podrasujemy

Zmieniony przez - demolub w dniu 2010-12-28 20:49:33
Żadnych najmniejszych nawet litości choć mięśnie mdleją i trzeszczą kości....
ZOBACZ MOJE FOTY ,KRYTYKA DOPINGUJE :http://www.sfd.pl/Przyszła_pora_na_foty_Demola-t526073-s1.html
ODWIEDŹ DZIENNIK :
http://www.sfd.pl/Świat_jest_mały,_ale_należy_do_wielkich!_15*10*5_by_WODYN-t592390.html
...
Napisał(a)
Boksero - techniki to ja już trochę umiem:) na Krav Madze robiłem to samo co w MMA czyli był parter, był boks i kopnięcia, no i oczywiście te mało sportowe chwyty:)
demolub - czy konieczne jest żeby wszystkie posiłki w kolejnych dniach były takie same? Jak wygląda to co jem do tej pory?
Zmieniony przez - janusz121 w dniu 2010-12-28 21:39:42
demolub - czy konieczne jest żeby wszystkie posiłki w kolejnych dniach były takie same? Jak wygląda to co jem do tej pory?
Zmieniony przez - janusz121 w dniu 2010-12-28 21:39:42
...
Napisał(a)
Napisz z czego się składa zazwyczaj I śniadanie po tym z czego II śniadanie następnie obiad itd.
Wiadomo że w tygodniu jest 7 dni i każdy jest troszkę inny raz jest kasza a raz makaron, raz kurczak a raz karkówka
Wiadomo że w tygodniu jest 7 dni i każdy jest troszkę inny raz jest kasza a raz makaron, raz kurczak a raz karkówka

Żadnych najmniejszych nawet litości choć mięśnie mdleją i trzeszczą kości....
ZOBACZ MOJE FOTY ,KRYTYKA DOPINGUJE :http://www.sfd.pl/Przyszła_pora_na_foty_Demola-t526073-s1.html
ODWIEDŹ DZIENNIK :
http://www.sfd.pl/Świat_jest_mały,_ale_należy_do_wielkich!_15*10*5_by_WODYN-t592390.html
...
Napisał(a)

Wstawiam fotkę z mojej trasy biegowej:) te widoki nigdy mi się nie znudzą:)
Dzisiejszy jadłospis:
I - owsianka (płatki górskie) na mleku 0,5%, garść migdałów
II - jabłko i marchewka (starte), troszkę rodzynek i cynamon
III - 2 kotlety mielone razem wielkości dłoni (mięso z indyka), 60/70 g ryżu, troszkę buraczków, troszkę marchewki i jeszcze jednej surówki ale nie wiem co dokładnie w niej było
IV - 2 pomarańcze, serek wiejski 150 g
V - serek biały 250 g z 1 łyżką oliwy, 2 bułki pełnoziarniste z szynką
Wypiłem dzisiaj jedną kawę z mlekiem i łyżeczką miodu.
To co wyżej zjadłem dziś. A taki ogólny opis "diety" wygląda tak:
I - tu zawsze to co dzisiaj czyli - owsianka (płatki górskie) na mleku 0,5%, garść migdałów; wcześniej jadłem jogurt naturalny z musli ale polecono mi tu na tym forum owsiankę:)
II - jakieś owoce, ostatnio marchewka z jabłkiem i myślę że tak zostanie na dłużej:)
III - tu to różnie, przeważnie mięso z ryżem (biały długoziarnisty lub brązowy) lub z kaszą, ziemniaki bardzo rzadko, zdarza się jakiś makaron. Mięsa jakie jadam w tym posiłku to kurczak, mielone mięso z indyka, karkówka, no i ryby. Staram się dodać jakieś surówki, zazwyczaj są to buraczki.
IV - od niedawna serek wiejski (żeby zwiększyć ilość spożywanego białka) i jakiś owoc
V - tutaj to też jest różnie, jajka, sery pleśniowe, ser biały, tuńczyk z puszki i bułki z szynką lub serem żółtym, staram się żeby bułki były z ciemnego pieczywa. No i zacząłem dodawać tutaj oliwę z oliwek. Czasami na ten posiłek jem jakąś sałatkę.
Dzisiejszy trening:
- 80 min OWB2. Wyszedłem z domu było -13 a wróciłem -14, tak że chłodno ale trening według mnie udany. Chyba muszę glukozaminę kupić.
- A6W dzień 14 i ostatni. Kończę z tym. Na dole pleców mam siniaki. Nie pobiłem rekordu z kwietnia i nie przekroczyłem 34 dnia no ale trudno:)
Podaję cele moich treningów które postawiłem przed sobą:
- tak ogólnie zdrowie i sprawność fizyczna
- minimum 16 podciągnięć na drążku, w niedzielę spr rekord i powiem ile wykonuję teraz
- poprawa czasów na 1 i 3 kilometry (na 3 km sprawdzałem niedawno i wyszło mi 12.09 ale w bardzo ciężkich warunkach, tzn mróz chyba gdzieś -20)
- ukończenie przynajmniej 1 maratonu
- doskonalenie umiejętności walki wręcz
- poprawa wyglądu (zrzucenie oponki, nie chcę przybierać na masie)
...
Napisał(a)
hehe fajne widoki;)
i droga odsniezona:D
u mnie to byś się zakopał:)
wpadnijcie do mnie diete zoabczyć, strona 8
i droga odsniezona:D
u mnie to byś się zakopał:)
wpadnijcie do mnie diete zoabczyć, strona 8
...
Napisał(a)
To co wyżej zjadłem dziś. A taki ogólny opis "diety" wygląda tak:
I - tu zawsze to co dzisiaj czyli - owsianka (płatki górskie) na mleku 0,5%, garść migdałów; wcześniej jadłem jogurt naturalny z musli ale polecono mi tu na tym forum owsiankę:)
TAK, OWIES GIT, JEDNAK BRAKUJE DOBREGO ŹRÓDŁA BIAŁKA
II - jakieś owoce, ostatnio marchewka z jabłkiem i myślę że tak zostanie na dłużej:)
NO NIESTETY TEGO POSIŁKIEM NAZWAC NIE MOZNA, EW PRZEKĄSKĄ.
III - tu to różnie, przeważnie mięso z ryżem (biały długoziarnisty lub brązowy) lub z kaszą, ziemniaki bardzo rzadko, zdarza się jakiś makaron. Mięsa jakie jadam w tym posiłku to kurczak, mielone mięso z indyka, karkówka, no i ryby. Staram się dodać jakieś surówki, zazwyczaj są to buraczki.
WARZYWA GIT, OGOLNIE OK - ZRODLO WĘGLI, BIAŁKA, ZDROWYCH TLUSZCZY
IV - od niedawna serek wiejski (żeby zwiększyć ilość spożywanego białka) i jakiś owoc
OK, ALE JEDNAK TO NIE TO
V - tutaj to też jest różnie, jajka, sery pleśniowe, ser biały, tuńczyk z puszki i bułki z szynką lub serem żółtym, staram się żeby bułki były z ciemnego pieczywa. No i zacząłem dodawać tutaj oliwę z oliwek. Czasami na ten posiłek jem jakąś sałatkę.
PROPONUJE OBEJRZEC TEN ARTYKUŁ:
https://www.sfd.pl/PODSTAWY_UKŁADANIA_DIETY.-t527693.html
TAK, OWIES GIT, JEDNAK BRAKUJE DOBREGO ŹRÓDŁA BIAŁKA

NO NIESTETY TEGO POSIŁKIEM NAZWAC NIE MOZNA, EW PRZEKĄSKĄ.
WARZYWA GIT, OGOLNIE OK - ZRODLO WĘGLI, BIAŁKA, ZDROWYCH TLUSZCZY

OK, ALE JEDNAK TO NIE TO

PROPONUJE OBEJRZEC TEN ARTYKUŁ:
https://www.sfd.pl/PODSTAWY_UKŁADANIA_DIETY.-t527693.html
...
Napisał(a)
janusz jak waga:P?
adzik wejdz do mnie na str 8 i powiedz jak ta dieta wyglada na twoje oko jesli mozesz
adzik wejdz do mnie na str 8 i powiedz jak ta dieta wyglada na twoje oko jesli mozesz
...
Napisał(a)

Na zdj mój dzisiejszy obiad:)
Dzisiejszy jadłospis:
I - owsianka (płatki górskie) na mleku 0,5%, garść migdałów
II - gruszka
III - jabłko i marchewka (starte), troszkę rodzynek i cynamon
IV - to co na zdj czyli, kurczak, kukurydza z puszki, pieczarki, cebulka, w sosie i 100 g brązowego ryżu
V - serek wiejski 200 g, pomarańcza
VI - 3 bułeczki grahamki, 1 z szynką, 2 z serem żółtym, zestaw surówek.
Nietypowo bo 6 ale wcześniej wstałem
Dzisiejszy trening:
- siłownia - dziś jeszcze lekko
- 2 godz rąbania drewna
adzik - dzięki, cieszę się że chociaż w minimalnym stopniu jem dobrze:) artykuł przeczytam i będę starał się coś zmieniać
Boksero - dobre pytanie:) jutro się zważę i pomierzę.
Poprzedni temat
plan do oceny i prosba o POMOC
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9