Garange - rower też fajna sprawa:) ale ja bardziej lubię bieganie:) na rowerek to tak czasem tylko rekreacyjnie:) ale od przygody po której łokieć miałem rozwalony to nawet rekreacyjnie mniej jeżdżę:)
Dzięki, staram się wpisywać wszystko porządnie żeby mieć na to wgląd:) zrobię wpis i wpadnę do Ciebie:)
Zauważyłem że przy poprzednim wpisie błąd jest bo powinno być 3.07 a jest 2.07:)
4.07.2011
Jadłospis:
I - musli z maślanką truskawkową - 12.10
II - 2 klopsiki z indyka, makaron 150 g, troszkę sosu koperkowego, sałata - 13.30
III - 2 klopsiki z indyka, makaron 150 g, troszkę sosu koperkowego, buraczki, banan - 16.00
IV - 250g sera białego, 2 łyżki śmietany, 8 rzodkiewek startych, odrobina soli dla smaku, bułka ciemna duża, kromka chleba jasnego - 18.30
V - szklanka maślanki truskawkowej, 3 garście borówek, 1 garść poziomek - 20.40
Podsumowując: śniadanie późno bo długo spałem, warzywa były, owoce były, białko na oko jest dobrze no i węgle też, niepotrzebnie tą kromkę chleba jeszcze zjadłem no ale trudno:)
Trening:
- siłownia zestaw II ćwiczeń - 10 trening tego planu, czas trwania - 37 minut (jak się nie mylę) - w skrócie jest lepiej:)
przysiad:
5 serii, 15 powtórzeń, 30 s przerwy, 40 kg/ 40 kg/ 45 kg/ 50 kg/ 50 kg
przysiad poszedł dziś wyśmienicie:) bardzo się z tego cieszę:)
podciąganie szerokim nachwytem siłowo:
3 seria, 30 s przerwy, 8/8/9
ostatnio w ostatniej serii pod koniec było ciężko a dziś o jeden więcej (kreatyna działa), ale znów to samo, ześlizgiwałem się:/
martwy ciąg:
5 serii, 15 powtórzeń, 30 s przerwy 45 kg/45 kg/ 50 kg/50 kg/ 50 kg
w trzeciej serii + 5 kg, szło fajnie:) w tym nie mam co narzekać, technika dobrze:)
pompki na poręczach:
5 serii, 30 s przerwy 4/4/8/8/8
troszkę to inaczej rozłożyłem i poszło ok:) ostatnie powtórzenie ledwo ledwo, tu niechcący wyszły mi dłuższe przerwy
wyciskanie sztangi stojąc:
5 serii, 15 powtórzeń, 15 kg/15 kg/20 kg/20 kg/25 kg
tu dziś odczułem barki ale lajtowo zrobione:)
spięcia brzucha:
3 x 30
ss: młoty + francuz siedząc
2 x 15 ciężaru nie zapisałem:/
rozciąganie zrobione na szybko bo była wojna z sąsiadką i musiałem kończyć
- spacer półtorej godziny
Sen:
od 4 do południa - 8 godzin porządnego snu:) wypoczęty jestem:)
Suplementacja:
jabłczan kreatyny - 3 tabletki (4 dzień suplementacji)
artresan - 1 tabletka
Zastanawiam się jak długo ciągnąć kreatynę, chyba 15 dni, przerwa 15 dni (tu bym spalacza zjadł) i znów 15 dni:)
Zmieniony przez - janusz121 w dniu 2011-07-04 21:07:37