19.10.2011
Dieta - nie policzyłem bo mi komputer padł ale z pewnością było ponad 3000 kcal, już wiem ile zjeść żeby mniej więcej było ile trzeba.
Trening:
-
kickboxing - rozgrzewka jak zawsze bieg z wymachami itp, tym razem był
trening kondycyjny, na początek praca na worku na maksa na przemian prawy i lewy prosty, przez 30 sekund i minuta przerwy i było to powtórzone 4 razy, niezły wycisk, myślałem że mi ręce odmówią posłuszeństwa ale dałem rady. Wytrzymałość nie najgorsza:) jak tak w przerwie spoglądałem to lepsza od osób dłużej ćwiczących. Następnie miały być rzuty piłkami lekarskimi ale brakło dla mnie piłki i była praca na tarczach co mnie bardzo ucieszyło. I było po 30 na nogę low kicków, front kicków i na wysokość żeber. Jest i w nogach pie*dolnięcie okazuje się:) po tym znów worki ale low kicki 4 x po 30 s z minutą przerwy. Dalej to była ta piłka lekarska, no i jak zwykle unoszenie nóg przez minutę (42 zrobiłem z zatrzymaniem nad ziemią) i pompki (35). Przyjemny trening.
Inne aktywności:
trochę popracowałem w ogrodzie
rąbanie drewna przez pół godziny
spacer bo piękna pogoda była
Sen:
nie pamiętam o której się kładłem ale pobudka była przed 9.
Suplementacja:
Omega 3 Gold - 1 tabletka ( 80. dzień suplementacji )
Visaxinum - 1 tabletka ( 54. dzień suplementacji )
Rutinoscorbin - 2 tabletki ( 17. dzień suplementacji )
20.10.2011
Dieta - nie dokładnie policzone ale coś około 3200 będzie
Trening:
- bieg interwałowy (poprzedni taki trening 16.10)
rozgrzewka: 2 km spokojnego biegu , dogrzanie stawów przez wymachy i krążenia
interwały:
5 x 45s sprint/15 s trucht + 5 x 30s sprint/ 15 s trucht - 2100 metrów w sumie zrobione
rozbieganie: niecałe 3 km spokojnego biegu
rozciąganie: nogi 1 x 30 sekund na ćwiczenie, 4 ćwiczenia zrobione
warunki: +1 stopień gdy wychodziłem, obfite opady śniegu, lekki wiatr, dużo samochodów (ale o dziwo brak d****i więc nie przeszkadzały tak bardzo)
wrażenia: przy rozgrzewce było mi zimno w dłonie i stopy ale gdy się zaczęły interwały to całkiem o tym zapomniałem, skupiłem się na nich i było super;) niby ciężkie warunki ale trening sprawił mi dużo przyjemności, ostatnie 3 interwały to na 110 % zrobione, trening dobry bo myślałem że pawia puszczę pod koniec
Inne aktywności:
brak bo brzydka pogoda
Sen:
od północy do 8, wypocząłem porządnie chociaż krócej niż zwykle spałem
Suplementacja:
Omega 3 Gold - 1 tabletka ( 81. dzień suplementacji )
Visaxinum - 1 tabletka ( 55. dzień suplementacji )
Rutinoscorbin - 2 tabletki ( 18. dzień suplementacji )