Patrzysz tylko na procentową zawartość alkoholu w produkcie i liczysz sobie według tego, ile jeden gram alkoholu na kalorii. Tam jest jeszcze sporo cukru - to jest bardziej likier na bazie whiskey, aniżeli whiskey.
"Maślanka – dostarcza wapnia, potasu, fosforu, magnezu oraz witamin z grupy B. Stanowi też bogate źródło aminokwasów, których organizm sam nie jest w stanie wytworzyć. Dlatego codziennie na drugie śniadanie wypij szklankę maślanki." "Zawartośc kalorii: 38 kcal/100 g Jak działa: Syci, a nie tuczy. Korzystnie wpływa na [...]
Sprawdzales to ? http://www.sfd.pl/sklep/UNS_Mass_Shocker-opis26647.html#wartosci Zawartość jednej porcji zaw: Wartość energetyczna : 488,64 kcal Węglowodany 87,36 g - w tym cukry 0 g
[...] bylo by ok czyli za te 5,5 3-4x mogl bym aero zrobic Czesto robilem extrakcje z 250 lub 500g kawy i tez jakos bylo, jesli nie mialem kapsow, a juz ich troszke zjadlem zawartosc kofeiny w kawie mielonej to 1,2% wiec w torebce 500g mamy jej 6g. robimy ekstrakcje, calosc dopelniamy do np 3l wody i dodajemy 5-10g kwasu cytrynowego, gotujemy [...]
no własnie, i tu pytanie czy to to samo czy cos innego X-TREN produkt CEL: Zawartość pro hormonu w 1 kaps: 19-Norandrosta-4,9 diene-3,17 dione – 30mg trenadrol od KS 17b methoxy-trienbolone 30mg to jak:)?
[...] /vs/ Pure Whey Isolate 95 od OLIMP /vs/ Hydro Whey Zero od BioTechUSA) smialo mozesz brac 4+ 3. Dodatkowo ciekawi mnie dlaczego te hydroizolaty mają zawartość białka ~ 84 procent w 100g momencie gdy inne o wiele tańsze izolaty mają około 92%. podejrzewam, ze 92% dotyczy suchej masy, sa rozne sposoby pomiaru procentowej zawartosci bialka
1. Porównanie trochę mało sensowne. Tak samo jakbyś chciał porównać określony samochód podobnej klasy Fiata i np. Audi. Ceny mogą się znacznie różnić z powodu podejścia marketingowego danej firmy. Nie zawsze przekłada się to jednak na jakość produktu. 2. Obojętnie. Wszystkie są dobre pod względem jakości. Kwestia tego dlaczego akurat izolat lub [...]
Jeżeli nie ma specjalnego powodu, dla którego nie możesz spożywać białka serwatkowego, to niespecjalnie widzę sens w kupowaniu wołowego. Pod względem jakości będzie ono sporo gorsze, z uwagi na to, że pozyskiwane jest z odpadów odzwierzęcych jak chrząstki, ścięgna, itp. wysoka zawartość proliny, hydroksyproliny i glicyny może również być powodem [...]
kupiłem nitrobolon 2, a co do "lepszości" nad NO xplodem, to dla mnie przewazyła zawartosc kreatyny, której w NO xplode nie ma (no i napewno cena bo kupiłem za 99zł 1100g), a skład "pompowy" jest podobny, a nawet w nitro 2 jest lepszy... Ale nie bede się o to wyklucał, bo po pierwsze dopiero kupiłem, a po drugie duzo ludzi [...]
Bardzo duże, czyli ile? Możesz podać wartości? Bo ja się założę, że 1,5% to maks. Poza tym strączkowe przed przygotowaniem należy moczyć, najlepiej 12-24 godziny, żeby pozbyć się nadmiaru oligosacharydów (substancje fermentujące). Potem gotowanie... I ilość tych fityn spada do poziomu nieistotnego. Jak ktoś nie lubi moczyć to można korzystać z [...]
W takim razie dochodzimy do punktu,kiedy podejrzewamy wał w każdym produkcie.Równie dobrze do odżywki białkowej można dorzucić 2-3 białka z jaj,bo nie mamy pewności jaka jest jej faktyczna zawartość procentowa...Pzdr.
A jak z piana i rozpuszczaniem bo opinie o dziwo sa podzielone jedni mowia ze nie ma problemow inny ze grutki wic ja niewiem a z badan wychodzi ze zawartosc sie zgadza pytanie czy Megabol nie dal tam innych rodzajow bialka
z tego co wiem , glowna przewaga bialek serwatkowych nad zwyklymi , oprocz wiekszej farmakoaktywnosci , jest zdecydowanie wieksza zawartosc BCAA i gluty , tak ze juz nie ma potrzeby dokupowac tych preparatow oddzielnie wiec lepiej przeznacz te kase na albo wiecej bialka , albo jakiegos gainera ( zalezy czy robisz mase czy wrecz przeciwnie ) AXEL97
Jeśli nie ma żadnej etykiety, to trzeba już kombinować na oko i przeliczać... Ale generalnie odradzałabym Ci kupowanie mięsnych gotowców, wędlin - to jedne z najbardziej naszpikowanych szkodliwymi dodatkami produktów. Ładują tam tani, byle jaki tłuszcz, kolagen, cukier, skrobię i inne zbędne rzeczy. Zawartość białka, nawet jeśli jest podana - nie [...]