WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

[BLOG] by Banan - str 755 ogarniam się pod ten 2022 ;)

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2011694

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22528 Napisanych postów 32337 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 891749
...
Napisał(a)
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11215 Napisanych postów 73002 Wiek 39 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 962397
prz1993
A mi to flaszkę jeszcze za tamten rok wisi, teraz to już wgl się nie wypłaci

z chęcią Ci tą oddam, bo ja nie chce by mnie cos w domu kusiło
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Alkohol to zuo.
1
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22528 Napisanych postów 32337 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 891749
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2935 Napisanych postów 5571 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 82676
Panowie, ja nie wyglądam jak Wy i nigdy w życiu tak wyglądać nie będę, chociaż bardzo bym chciał
Jednak jak jest okazja to za kołnierz nie wylewam
Co prawda kilka razy w roku, ale jak już pije i się bawię to bez wyrzutów
Jedyny warunek - na tydzień przed zawodami miska czysta i zero %
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11215 Napisanych postów 73002 Wiek 39 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 962397
Ja niestety lubię to co nielegalne lub niezdrowe ale w tym roku mam mocne postanowienia minimalizacji, póki co idzie całkiem dobrze
Dzisiaj też za mną chodziło piwko, tak do piąteczku, ale nie kupiłem. Zjadłem według rozpiski, a jutro planuję cardio przed pracą jak się wyrobię czasowo.

Jednak nie robiłem dzień po dniu tego treningu obwodowego, bo na pewno bym nie zrobił go dzisiaj idealnie. W końcu wpadłem na siłkę, bo miałem okazję i zrobiłem intensywny i szybki trening klatka+barki+łapy. Fajnie poszło, nawet na pompie mi się podobał wygląd, poza wystającym bębnem %)

Dzisiaj micha DT, to fitatu pokazuje makro ze wszystkiego, więc nigdy nie będzie tak idealnie, jakbym liczył tylko to co istotne z danego pokarmu to tłuszczu na pewno byłoby dzisiaj trochę mniej, nie dopisałem do tego budyniu na deser, więc całość się plus minus zgadza

Wrzuciłem sobie mały zestawik na start , dzisiaj już poszły pierwsze 2 kapsy redoxa przed treningiem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2935 Napisanych postów 5571 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 82676
Kuba, bo już Ci pisałem to że wystartowałem jakby z Tobą, bo też mam cel raczej takiej rekompozycji.
Wybacz jeśli jest to bezczelne albo wolisz zostawić to dla siebie, poprostu nie odpisuj mi, albo napisz że uj mnie to obchodzi.
Jednak odważe się zapytać.
Planujesz jakąś bombke?
Wybacz pytanie proszę jeśli jest nieodpowiednie
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
...
Napisał(a)
Ekspert
tomaszS
Kuba, bo już Ci pisałem to że wystartowałem jakby z Tobą, bo też mam cel raczej takiej rekompozycji.
Wybacz jeśli jest to bezczelne albo wolisz zostawić to dla siebie, poprostu nie odpisuj mi, albo napisz że uj mnie to obchodzi.
Jednak odważe się zapytać.
Planujesz jakąś bombke?
Wybacz pytanie proszę jeśli jest nieodpowiednie

w listopadzie zszedłem z samego teścia i na ten moment postaram się nie kosztować takich smakołyków jestem 100% natural

Przemo czuwa
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3268 Napisanych postów 25298 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 418787
Kuba w pewnym juz wieku nie wypada być naturalem
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Split 4 dni staż okolo 2 lata bf 15 93 kg

Następny temat

Wybór planu na siłę-masę.

electro
Polecane artykuły