hehe , panowie bez lukrowania
lukier to cukier, a cukru teraz sie wystrzegam
Powiem Wam, ze jak widzę te zdjęcia to też się robię głodny, mimo ze jadłem przed chwilą, więc coś w tym jest - jemy oczami
Chociaż dzisiaj wyjątkowo nie było wyszukanych posiłków.
W sumie wszystko ładnie wypisane w zrzucie z PT, więc mózna samemu dojść do sposobu przygotowania.
Miałem na dzień przygotowane 0,5kg udek z kurczaka bez skóry, dzisiaj DNT jestem więc na niskich stosunkowo węglach (~100g na dzień) , za to wysoko tłuszcz i białko, mogę więc tak sobie podjeść. Udka były smażone w przyprawach na maśle klarowanym ,posypane startą mozarellą i dodatek to trochę ketchupu oraz fasolka szparagowa, której zakupiłem kilka paczek bo uwielbiam ,a ciągle o niej zapominam , a to dosłownie 5min i gotowa porcja 200g, pasująca do tego idealnie.
Jako ostatni posiłek miało wlecieć to samo, ale dzisiaj z racji sporej ilości pracy trochę w plecy byłem z posiłkami i musiałem podbić w ostatnim bardziej fat, więc znajdując w lodówce paczkę kiełbasy z piersi kurczaka postanowiłem , że ją sobie podsmażę i podobnie jak kurczaka posypię mozzarellą startą i zjem z dodatkami. Nie był to szczyt kulinarnej finezji
ale mega smaczne, szybkie i na dodatek zamknąłem ładnie tym posiłkiem bilans dnia, a teraz moge się już regenerować bo jutro w planach
trening pleców oraz m.in masaż , idę pierwszy raz na coś takiego - zobaczymy co z tego wyjdzie
coś więcej napiszę jutro, idę do znajomego fizjoterapeuty ,zresztą naszego kolegi moderatora z forum ;) Planuję systematycznie w ten sposób zadbać trochę o swoje ciało , wspomóc tkanki głębokie, rozluźnić je itd , wiele osób sobie chwali , więc z ciekawości spróbuję
Zmieniony przez - Banan w dniu 2016-02-16 22:33:59