mam pytanie o kretke magna power olimpu:
1)
chce ja brac przez 6 tygodni albo nawet kolo 7, czy moge az tak dlugo? W tym czasie trening moj bedzie sie zmienial, czyli najpoerw bedzie na sile, pozniej na moc, takze czy to ma jakies znaczenie, chyba nie?
2)
Jak wreszcie brac kreatyne w DT? Slysze wiele opinii, raz ze na czczo i po treningu a raz, ze przed tren i po tren, juz sam nie wiem, moze ktos mi udzieli odp? znalazlem wpisy ale z bardzo dawna i moze sie wiedza od tamtej pory zmienila (myslalem, zeby na czczo brac 4 a po tren 5 tab)
W DNT: na czczo i w porze tren tak? (2x 3 tab bym bral)
Czy moze najlepiej brac tak jak pisza na opakowaniu (3x2)?
3)
Mam taki zestaw:
bialko optimum,
bcaa mega caps olimpu (czy ten suplement moge brac nawet przez 3/4 albo caly rok?),
witaminy multiple sport olimp,
chela mzb sport formula olimpu,
omega-3 olimpu,
carbo olimpu
czy jest jakas rzecz ktora moglbym jeszcze dokupic dla lepszych efektow?
Zmieniony przez - sztojak w dniu 2008-08-03 22:19:02
1)
chce ja brac przez 6 tygodni albo nawet kolo 7, czy moge az tak dlugo? W tym czasie trening moj bedzie sie zmienial, czyli najpoerw bedzie na sile, pozniej na moc, takze czy to ma jakies znaczenie, chyba nie?
2)
Jak wreszcie brac kreatyne w DT? Slysze wiele opinii, raz ze na czczo i po treningu a raz, ze przed tren i po tren, juz sam nie wiem, moze ktos mi udzieli odp? znalazlem wpisy ale z bardzo dawna i moze sie wiedza od tamtej pory zmienila (myslalem, zeby na czczo brac 4 a po tren 5 tab)
W DNT: na czczo i w porze tren tak? (2x 3 tab bym bral)
Czy moze najlepiej brac tak jak pisza na opakowaniu (3x2)?
3)
Mam taki zestaw:
bialko optimum,
bcaa mega caps olimpu (czy ten suplement moge brac nawet przez 3/4 albo caly rok?),
witaminy multiple sport olimp,
chela mzb sport formula olimpu,
omega-3 olimpu,
carbo olimpu
czy jest jakas rzecz ktora moglbym jeszcze dokupic dla lepszych efektow?
Zmieniony przez - sztojak w dniu 2008-08-03 22:19:02