Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2428
witam! mam pytanie ,własnie jestem przy końcowce mojego pierwszego cyklu i niewim czy po czyku mam zrobić jakąs przerwe od treningu czy moge poprostu odłozyć krete ale cały czas ćwiczyć? z gory dzieki za odp. pozdrawiam!
Szacuny
0
Napisanych postów
206
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4100
witam.mam pytanie chce kupic kreatyne bedzie to moj pierwszy cykl...bylem przekonany ze mono,wszyscy pisza tu ze na pierwszy raz mono...a bylem dzis w sklepie z odżywkami i sprzedawca mowil mi ze on poleca na pierwszy raz xpanda!!!ze mono mnie zaleje woda i potem wszystko spadnie?ze mono przy boksie moze spowodowac powazna kontuzje miesni?co Wy na to???
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
do potencjalnej kontuzji razcej nie odnosi sie to nic a nic...
mono ja osobiście polecam z racji tego, że na poczatku działa najlepiej, a także ze wzgledu na wypróbowanie tego na sobie bo później może sie nie chcieć gdy zaczniesz od staków, bo faktycznie może i lepiej zadziała ale w dłuzszej perspektywie czasu lepiej sie opłaca pojedyncza forma- niekoniecznie jednak mono/choc mimo wszelkich wątpliwosci jednak ono/.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2428
tak sie składa ze ja tez trenuje boks i jestem prze koncowce cyklu na mono i zadnych kontuzji nie odczułem ale zobaczymy czy mi zejdzie ta woga,w sumie mam diete wiec niepowinno duzo zejsc
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
179
Siema! mam pytanie .. czy lepiej jest brać kreatynę zgodnie z zaleceniem wypisanym na opakowaniu od kreatyny: Dni trening. : 4-8kaps. przed treningiem i po treningu
Dni nietreningowe: 4-8kaps. po przebudzeniu i w połowie dnia.
Czy lepiej brać wg takiego schematu:
Dni treningowe: 5kaps. po przebudzeniu, 5kaps. po treningu
Dni nietreningowe: 5kaps. po przebudzeniu.
Szacuny
0
Napisanych postów
206
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4100
wiem ze robie inaczej niz wiekszosc radzi ale nawet na sfd sa rozne opinie a ja zdecyduje sie raczej jednak na xp nf + cp ,(czy sam xp ale to bymmusial z 2 puszki)...jak zazywac ?czy np w DT na czczo cp ,przed treningiem xp i po cp,a w DNT rano xp ,po poludniu cp...no i czy w dni gdy mam trening bokserski brac tez jak w DT na silce...i jak to polaczyc bo mam jeszcze sporo bcaa,carbo i glucetylu...pozdrawiam
Szacuny
7
Napisanych postów
1406
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
18410
Cp + XP
DT:
CP na czczo
XP przed treningiem
CP po treningu
DNT:
XP na czczo
CP po poludniu
Jeśli w kulturystyce jest jakaś magia, to jest to magia walki ponad granicami.
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!