Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 269491

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
Jw jakis dobry stack pompujacy sie przyda co by nie bylo smutkow ze pompa i czucie miesniowe juz nie na tym samym poziomie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 563 Napisanych postów 2385 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 22105
Od 8 tyg biorę kreatynę. Regularnie sprawdzam obwody i wagę, cały czas fajnie wszystko idzie w górę, aż żal przerywać ;)Słyszy się sporo że ludzie jadą z kreatyną całoroczne. Nie wiem ile w tym prawdy. Ja chciałbym podjechać jeszcze do lipca, czyli kolejne 8tyg. Co o tym myślicie. Może zamienić na jabłczan na parę tygodni? I tak do lipca dociągnąć. W lipcu jadę na wczasy i będzie to okres odpoczynku i regeneracji.

Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 991 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12921
Witam

Jaką kreatyne polecicie pod sporty walki ??

Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 22991 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 173464
Każda się nada.

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 563 Napisanych postów 2385 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 22105
ryba266
Od 8 tyg biorę kreatynę. Regularnie sprawdzam obwody i wagę, cały czas fajnie wszystko idzie w górę, aż żal przerywać ;)Słyszy się sporo że ludzie jadą z kreatyną całoroczne. Nie wiem ile w tym prawdy. Ja chciałbym podjechać jeszcze do lipca, czyli kolejne 8tyg. Co o tym myślicie. Może zamienić na jabłczan na parę tygodni? I tak do lipca dociągnąć. W lipcu jadę na wczasy i będzie to okres odpoczynku i regeneracji.

Odpowie ktoś ??

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415144
jak najbardziej moze przedłuzyc cykl, nie ma co przerywac skoro nadal kreta dziala jak trzeba,
koniecznosci zmiany formy na inna nie ma, chyba ze nie brałes jeszcze innej i chcesz sobie porównac czy odczujesz jakas roznice

Zmieniony przez - wincol w dniu 2015-05-10 20:37:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
No nie brałem innej, nie licząc dwóch próbek CM3 które dostałem w gratisie. W takim razie jadę dalej z mono, jakby się zatrzymało to spróbuję z jabłczanem. Od 10 lipca robię przerwę, to będzie 17 tyg hehe :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 52 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4555
pytanko krótkie jestem po 3 cyklach na mono od czerwca będę wrzucał znowu jakaś i tutaj pytanie co byście polecili na 4 jakiś stack czy może jeden rodzaj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 52 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4555
pytanko krótkie jestem po 3 cyklach na mono od czerwca będę wrzucał znowu jakaś i tutaj pytanie co byście polecili na 4 jakiś stack czy może jeden rodzaj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
blackorb

Spróbuj sobie jabłczan teraz, np CM3 Trec, będziesz miał porównanie jak czujesz mono a jak jabłko, wyrobisz sobie własną opinie

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie SUPLEMENTY??!!??

Następny temat

megabol egg amino acids with taurine

Spalanie
Polecane artykuły