Szacuny
563
Napisanych postów
2385
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
22105
Od 8 tyg biorę kreatynę. Regularnie sprawdzam obwody i wagę, cały czas fajnie wszystko idzie w górę, aż żal przerywać ;)Słyszy się sporo że ludzie jadą z kreatyną całoroczne. Nie wiem ile w tym prawdy. Ja chciałbym podjechać jeszcze do lipca, czyli kolejne 8tyg. Co o tym myślicie. Może zamienić na jabłczan na parę tygodni? I tak do lipca dociągnąć. W lipcu jadę na wczasy i będzie to okres odpoczynku i regeneracji.
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
Szacuny
563
Napisanych postów
2385
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
22105
ryba266
Od 8 tyg biorę kreatynę. Regularnie sprawdzam obwody i wagę, cały czas fajnie wszystko idzie w górę, aż żal przerywać ;)Słyszy się sporo że ludzie jadą z kreatyną całoroczne. Nie wiem ile w tym prawdy. Ja chciałbym podjechać jeszcze do lipca, czyli kolejne 8tyg. Co o tym myślicie. Może zamienić na jabłczan na parę tygodni? I tak do lipca dociągnąć. W lipcu jadę na wczasy i będzie to okres odpoczynku i regeneracji.
Odpowie ktoś ??
Szacuny
3103
Napisanych postów
25079
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415144
jak najbardziej moze przedłuzyc cykl, nie ma co przerywac skoro nadal kreta dziala jak trzeba,
koniecznosci zmiany formy na inna nie ma, chyba ze nie brałes jeszcze innej i chcesz sobie porównac czy odczujesz jakas roznice
Zmieniony przez - wincol w dniu 2015-05-10 20:37:13
Szacuny
563
Napisanych postów
2385
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
22105
No nie brałem innej, nie licząc dwóch próbek CM3 które dostałem w gratisie. W takim razie jadę dalej z mono, jakby się zatrzymało to spróbuję z jabłczanem. Od 10 lipca robię przerwę, to będzie 17 tyg hehe :)
Szacuny
24
Napisanych postów
52
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4555
pytanko krótkie jestem po 3 cyklach na mono od czerwca będę wrzucał znowu jakaś i tutaj pytanie co byście polecili na 4 jakiś stack czy może jeden rodzaj
Szacuny
24
Napisanych postów
52
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4555
pytanko krótkie jestem po 3 cyklach na mono od czerwca będę wrzucał znowu jakaś i tutaj pytanie co byście polecili na 4 jakiś stack czy może jeden rodzaj
Szacuny
4562
Napisanych postów
36004
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
264000
blackorb
Spróbuj sobie jabłczan teraz, np CM3 Trec, będziesz miał porównanie jak czujesz mono a jak jabłko, wyrobisz sobie własną opinie