Szacuny
15
Napisanych postów
2438
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15374
poczytaj troche o kreatynie...
6-8 tyg zazwyczaj czujesz dzialanie kreatyny, jesli nie czujesz to konczysz cykl, na pewno nie nastapi to po 3 czy 4 miechach tylko wczesniej.
Szacuny
25
Napisanych postów
12202
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
152586
Mam taki problem ze gdy wezmę mono, czy jakis stack typu xpand to latam do kibla co 5 minut zeby sie dolac. Czemu tak jest?? Czy to moze mi zaszkodzic?? Czy nie wydalam w ten sposób świeżo wypitej kretki??
Odpowie ktos??
Zmieniony przez - Adrian1310 w dniu 2007-01-29 17:48:51
Szacuny
47
Napisanych postów
2685
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
96609
A czy jak coś zjesz i pójdziesz zaraz po tym na tą grubszą sprawę do kibla, będzie znaczyło, że to co zjadłeś się zmarnowało? Chyba nie... Częstsze oddawanie moczu przy kreatynie nie jest czymś niezwykłym.
Szacuny
3
Napisanych postów
318
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
17635
cze mam pytanie w sprawie kreatyn ile powinno sie jejsc , wiem ze około 10 g na dobe ale jesli ktos wazy powiecmy 50 kg a drugi 120 to czemu ma brac takie same dawki , wiec ile wynosi górna granica ja np wicianm jak jestem na cyklu nawet 10 g samej kretyn , ale oprocz tego jeszcze x panda wiec wychodzi około 15 g , widziałem ze niektórzy jadaom nawet na 3 stackach wiec wychodza dosc spore dawki kretki , a wy ile wcinacie bo ja jak jadłem te 10 g dzieniie to jakos mi wolno wszystko szło teraz jem cretyne z rana 1 łyzeczke , około pół łezeczi po pracy , i jeszcze dorzucam do xpnda