Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 269543

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
...BedFox - pomyliłes kolejnośc bo pod kreatynę nic sie nie ustawia, a jesy ona w hierarhii dośc odleglej, przede wszystkim za dietą, treningiem, regeneracją...

trening ustawiamy pod staż, wlaściwości indywidualne, planowana intensywnośc itp.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 160 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 869
aha ok:) dzieki Apokalipsa:) po jeddym cyklu koksem sie nie zotanie przeciez:) bo mi chodzi tylko zeby troche przybralo mi w miesniach po kreatynie szzczegolnie w lapie:) pozdrawiam:)

=> FoX <=

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 67 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5435
Witam, mam do was pytanie. Jestem w posiadaniu:
- Olimp kreatyna Mega Caps 150kap.
- Olimp Gain Bolic 6000 4kg
- Olimp Carb Bx 3kg

Trenuję regularnie od 6 miesięcy.

Siłkę mam w domu i przeważnie ćwiczę o godzinie 17.00 do 18.15
i o 19.00 jem ryż 100g i pierś z kurczaka 100g. Z czym mam brać kreatynę z carbo czy gainerem? Od razu mam brać kreatynę po treningu(lub jaki sposób brania kreatyny mi zalecacie?)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 244 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1721
kreatyne możesz pić z carbo od razu po treningu, a gainera troche później, tylko jak gainer z mlekiem to jak najmniej tłustym bo utradnia wchłanianie krety, chociaż już tyle opini sie naczytałem na ten temat że sam nie wiem, ale wole trzymac krete z dala od posiłku z tłuszczem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ile tak srednio przyrosnie centymetrow po pierwszym cyklu z kreta??

=> FoX <=

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 176 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4406
Nie chce mi sie czytac wszystkiego wiec tylko spytam bialko i mono po treningu co i jak zeby dobrze kreta sie wchlonila prosze o odp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wiadomo że nikomu nie przybędzie tak samo, ja miałem troche krótki cykl (4/5tygodni) to mi przyszło około
ramie 1.5 cm
łydka (0.5)
klata 3cm
udo 2cm
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
zapomniałem dodać że mi bardziej skoczyła siła niż masa, w ten miesiąc na klate max około 5kg, wiosłowanie na serie 8kg więcej
na przysiad coś koło 6kg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a w bicepsie ile Ci przyszlo??

=> FoX <=

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6782 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 50554
1000 metrów. Od samej kreatyny nie urośniesz. Kluczowe jest odżywianie. Będzie dupne odżywianie to nic Ci nie przyjdzie. A do kolegi ze 150 caps kreatyny olimp. Dokup jeszcze 150 caps. Bo 150 to trochę mało.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2008-08-25 09:54:55
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie SUPLEMENTY??!!??

Następny temat

megabol egg amino acids with taurine

Spalanie
Polecane artykuły