tak, 700zł to przeciętnie, ale czasem jak rozpisuję to i 400-500 trzeba się starać zmieścić, to już sporo kombinowania. Ja dla porównania jakieś ~2000+ wydaję. %-) ps. sorry Damian, zamiast mojego zeedytowałem Twój post, już naprawiłem. ;-D Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2012-04-26 11:09:35
14 bf to jednak granica bezpiecznego masowania, więc dodaj w pierwszym tygodniu delikatniej - powiedzmy te 200kcal, jak będzie ok, dodaj w kolejnym nieco więcej, trzymając dalej aktywność na tym samym poziomie, w kolejnych tygodniach albo dalej delikatnie dodawaj kcal, albo zmniejszaj ilość aero/ innej aktywności po za siłownią. Osobiście jednak [...]
Volcanodon, Cycu_ś wprowadziliśmy takie zasady w odchudzaniu, po miesiącu-dwóch mamy idealny porządek w dziale, wysoki poziom doradców<z czym niestety w odżywianiu jest bieda(Volcanodon nie pisze akurat o Tobie, bo jesteś tu jednym z tych, z których będą ludzie >, brak spamu. aha z mojej strony bany lecą do osób, które piszą powiedzmy 100 [...]
j/w, A z moich patentów - kakao ze słodzikiem i cynamonem, blenderowane na "pastę" wiórki kokosowe - robią się tak słodkie, że po jednej łyżce odechciewa się słodkiego. Co prawda nigdy nie mam problemów z kontrolą łaknienia, ale fajny patent. :-)
białko przed treningiem nie jest Ci specjalnie potrzebne, możesz zjeść taki posiłek jak piszesz jeżeli nie będzie Ci to sprawiało dyskomfortu na treningu, ewentualnie dodaj tam miarkę wpc, możesz też spróbować treningu na czczo. ;-) Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2015-04-07 12:26:39
jeśli jesteś kobietą, daj fotkę, ocenimy, jeżeli facetem, hiit, na siłce nacisk przysiady, martwe ciągi itd. edit doczytałem - facetem pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2008-02-13 21:52:32
martwy ciąg dla każdego, i najlepiej gdy wprowadza się go jak najszybciej do treningu, to ćwiczenie jak każde inne, z tym, że większość przebija skutecznością, jak w każdym innym - najpierw technika, potem ciężar, nie karzę mu od razu łapać się za 200kg pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2008-02-13 23:06:01
I w gotowcach z Biedry/Lidla makro jest kiepskie, jak chcemy wyciągnąć z tego sensowną ilość białka, to już się robi sporo tłuszczu jak na posiłek, a gdzie jeszcze miejsce na ser i majonez ?%-) Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2019-03-26 10:43:57
A z jakiej ilości mięsa wyprodukowano 100g? Generalnie po tych danych nie wygląda źle, konserwantem aż tak bardzo bym się nie martwił, z tego co pamiętam e250 ma bardzo niską wchłanialność. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2016-09-14 22:27:51
A ten spadek bf sprawdzasz dalej na kalkulatorze, czy zastój stwierdziłeś na podstawie obserwacji w lustrze i pomiarów otłuszczonych miejsc? Wypełnij ankietę działu i wrzuć zrzut diety z potreningu.pl. Rozumiem, że nic nie trenujesz? Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-02-02 21:45:03
mit, jak cały katabolizm. jak nie jesteś na głodówce, jest zjawiskowo tak marginalne, że nie warte uwagi. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2010-04-12 10:41:51
tylko z tego co mi wiadomo, jak się robi gołąbki, ta kasza jest gotowana b. długo, a im dłuższa obróbka, tym ig wzrasta. 54 to ig kaszy surowej. Ale i tak ig posiłku jest dość niski, więc możesz szamać. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-01-03 09:54:05
Napisz maturę, Poczekaj na wyniki i sprawdź gdzie się dostaniesz. Jak chcesz iść na dzienne, to na lepszych uczelniach w większych miastach progi są wysokie. Przynajmniej tak było kilka lat wstecz. A do Olsztyna czy Białegostoku to pewnie starczy łapówka z bańki mleka, albo kury nioski i cię wezmą. %-) Maturka już dwa lata temu była pisana, ale [...]
bana dałem ja, ale don jarzyna ma na mnie twarde dowody. ban za nieudolną próbę pojechania mnie i utwierdzenie w przekonaniu, że w realu bałbym mu się powiedzieć coś w twarz, dlatego ban na każde konto na xxx lat lub zdjęcie po spotkaniu w realu, tyle. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-08-12 20:27:14
1. Tak 2. Tak, nie tylko ćwiczenia, ale też stosowane metody treningowe, to drugie jest bardziej istotne niż sama zmiana ćwiczeń. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-08-21 19:03:13