SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Boczek

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1854

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 734 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 41953
Co myślicie o składzie tego boczku: mięso wieprzowe, sól, pieprz, kolendra, substancja konserwująca (azotyn sodu)? Może być?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9054 Napisanych postów 82737 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699782
Może być ale w jakim znaczeniu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 734 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 41953
Bo wydaje mi się, że ten boczek ma dobry skład tylko niestety jest tutaj ten azotyn sodu... Dlatego się pytam, bo chciałabym go dodawać np. do jajecznicy I zastanawiam się, czy może być taki boczek czy jednak lepiej poszukać czegoś innego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349869
A z jakiej ilości mięsa wyprodukowano 100g? Generalnie po tych danych nie wygląda źle, konserwantem aż tak bardzo bym się nie martwił, z tego co pamiętam e250 ma bardzo niską wchłanialność.


Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2016-09-14 22:27:51

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4544 Napisanych postów 35813 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263222
Nie jest źle

Jakas konkretna firma / sklep?

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Najlepszy boczek to od chłopa bez azotynu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 69 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1609
Azotyn sodu jest to zwykła sól peklujaca używana nagminnie do mięsa, w sklepie raczej bez tego nie kupisz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6274 Napisanych postów 76045 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754916
Jest on niezbędny. Inaczej produkt zepsułby się bardzo szybko. Poza tym mięso by wyglądało na tyle niesmacznie, że pewnie nikt by nie kupił.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 734 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 41953
Koniu151
A z jakiej ilości mięsa wyprodukowano 100g? Generalnie po tych danych nie wygląda źle, konserwantem aż tak bardzo bym się nie martwił, z tego co pamiętam e250 ma bardzo niską wchłanialność.



Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2016-09-14 22:27:51


100g gotowego produktu otrzymano z 142g mięsa wieprzowego. To dobrze?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 734 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 41953
K_PS
Nie jest źle

Jakas konkretna firma / sklep?


W Tesco znalazłam taki boczek

To według Was, nie przejmować się tym azotynem i spokojnie mogę dodawać sobie ten boczek do jajek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6274 Napisanych postów 76045 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754916
Możesz dodawać.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tenis a utrzymanie sylwetki

Następny temat

rekompozycja czy dalej się odchudzać?

WHEY premium