SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT kabo - nowy cel: start w MPJiW 2015 - str. 36,78,106,140,162

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 152622

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 590 Napisanych postów 1273 Wiek 45 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 11523
No dokładnie ale krata wyłazi przynajmniej Dziś i jutro będzie rybka dla odmiany !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1778 Wiek 48 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 23820
;)
Kabo - chodziło o to dlaczego kurak z wody a nie dlaczego tylko kurak... Jem czasem i z wody ale tylko w sałatce. A tak wole z grilla/patelni/piekarnika. Nadal bez konieczności dodania tłuszczu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 10132 Wiek 49 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 68495
Jak kurak-filet to musi być z pary. Inny przestał mi smakować Nogi muszą być upieczone. Nie cierpię gotowanych udek i podudzi.

------------------------------------
Сила это способность
http://www.sfd.pl/Kettlebells_Sztanga_Bieganie_Sila_dla_cierpliwych_By_MaGor_Vol3-t1078817.html
------------------------------------
Spis treści i indeksy:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/69665444/sfd/pub/dziennik/spis_tresci.html
------------------------------------
http://www.sfd.pl/Pomoc_dla_małego_Igorka__serdecznie_zapraszamy_!-t1022615.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12145 Napisanych postów 30560 Wiek 75 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1131145
MaGor
Jak kurak-filet to musi być z pary. Inny przestał mi smakować Nogi muszą być upieczone. Nie cierpię gotowanych udek i podudzi.

Są gusta i gustiki! (Na wkus i cwiet towariszcza niet - jak mówi rosyjskie przysłowie).
Nie patrzę na smak lecz na skład!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 139 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9057
ojan
MaGor
Jak kurak-filet to musi być z pary. Inny przestał mi smakować Nogi muszą być upieczone. Nie cierpię gotowanych udek i podudzi.

Są gusta i gustiki! (Na wkus i cwiet towariszcza niet - jak mówi rosyjskie przysłowie).
Nie patrzę na smak lecz na skład!


popieram heheh
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 550 Napisanych postów 7987 Wiek 47 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 99207
Ludzie sie dziela na tych co jedza, by zyc, i tych co zyja, by jesc ;) Pan Jan nalezy do tych pierwszych, ja chyba jednak do tych drugich, a sztuka jest znalezc sie posrodku - jesc i smacznie, i zdrowo. Trzeba gonic kroliczka ;)

Ja Was pogodze, zarowno piersi jak i uda kuraka najsmaczniejsze i najzdrowsze sa uwedzone :)

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/_DT_Xzaar._Triathlon,_cel_Double_IronMan_2017_-t1018057-s340.html

Cele 2016:

1. Sieraków Triathlon dystans 1/4 IM - http://triathlonsierakow.pl - 28.05.2016 - 02:34:12
2. Challenge Venice dystans IM - http://www.challenge-family.com/challenge-venice/ - 05.06.2016 11:47:48
3. Challenge Poznań ME dystans IM - http://challenge-poznan.pl - 24.07.2016 11:35:22
4. Ironman 70.3 Gdynia - http://ironmangdynia.pl/pl/ - 07.08.2016

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12145 Napisanych postów 30560 Wiek 75 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1131145
xzaar77
Ludzie sie dziela na tych co jedza, by zyc, i tych co zyja, by jesc ;) Pan Jan nalezy do tych pierwszych....

Ja Was pogodze, zarowno piersi jak i uda kuraka najsmaczniejsze i najzdrowsze sa uwedzone :)

Udka wędzone przeważnie są niedowędzone i dużo zostaje przy kościach!

Jednak należę do tych co żyją by jeść! Siedzę przed komputerem i TV a więc jem co chwila! Np. przed chwilą zjadłem wiśnie (dosyć dużo) z nalewki spirytusowej - jest w tym moc!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
ohoho Janie, wiśnie z nalewki od rana - jest moc będzie się lżej ćwiczyło

ja natomiast za wędzoną kurą nie przepadam, w każdej innej postaci jem bez problemu,
Ostatnio najwięcej leci na parze lub z piekarnika, ale też był okres, że tylko grillowane jadłem, często smażone na patelni bez tłuszczu (tylko z PAMem), najmniej chyba z wody choć to najłatwiejszy sposób obróbki.
Często tez robię przy tak zwanej okazji np w niedzielę robiąc w piekarniku karkówkę z ziemniakami, wrzuciłem na drugi ruszt piersi i miałem gotowe na cały poniedziałek.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 3897 Wiek 48 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 76176
Ja teraz mam fazę grilla (w marynacie z dodatkiem miodu, oliwy, przypraw i musztardy). Nie mam sprzętu do gotowania na parze i szczerze mówiąc nie jest na szczycie listy zakupów :). Też zakupiłem PAM, więc jak trzeba coś szybko przygotować to smażę.

Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 139 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9057
Ja tam marynuję w oliwie z oliwek plus przyprawy i walę na patelnięgrillową
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co nas czeka w dziale :"Po 35 roku życia" w 2013 roku?

Następny temat

prosze o rade

WHEY premium