to sos domowej roboty(jak nie oszukiwał) %-) generalnie jak widać na załączonych obrazkach staram się by dania były choć po części zbliżone do tego co jemy na co dzień, aczkolwiek w bardziej dietetycznym wariancie. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-11-18 22:48:10
Pare miechow temu w restauracji jadlem tagliatele ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i był to jeden z lepszych bezmięsnych obiadów jaki miałem okazję w tym roku zjeść, bardzo fajne połączenie zielonego z czerwonym :-)) obiad bez mięsa nie może być dobry, ewentualnie nie ma prawa nazywać się obiadem, a przystawką/przekąską. %-) Zmieniony przez - [...]
apok ale wygooglował 2 trudne słowa, więc jakże może być w początkujących? Nie ma co się wychylać i podważać jego teorii, ten chłopak wygrał gadką Olimpię zanim jeszcze w debiutach nie wystartował... pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2010-04-28 20:29:12
tłuszcze pochodzenia mlecznego są ok - krótkie/średnie łańcuchy <imo jedyny pozytyw mleka poza zasadowością>, więc tak czy siak nie ma się co martwić. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-09-12 12:31:20
aha. %-) kup oliwę za 50+ zł i będziesz wiedział o co chodzi, bo nie o to coczuć w tej biedronkowej. ;-] i poszperaj bardziej bo standard oliwy to nie tylko goryczkowaty smak. ;-] Weź teraz butelkę oliwy z biedronki i napisz mi tu jakie ma certyfikaty jakości. ;-] Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2013-02-06 22:10:13
. Najważniejsze jest SMAK,BARWA,Właśnie te kwasy jeśli chodzi o smażenie. hahah nie mów mi że na EV smażysz? %-) w takim razie nawet nie ma o czym z Tobą rozmawiać. %-) A bajki o włochach możesz kolegom opowiadać, oliwy kupione we włoszek także pijałem i to co jest u nas, nawet w wysokiej cenie w porównaniu z tamtymi to lipa. ;-) Zmieniony przez [...]
nie mówią, że tylko za 50 czy 100 jest dobra, tylko że tej z biedry wrogowi bym nie dał, ale każdy lubi to co ma i na co go stać. ;-) I czekam, aż odniesiesz się do reszty wskazanych przeze mnie parametrów podanych w pojedynczych pytaniach, było ich kilka nie tylko certyfikaty, jak zaczynasz dyskusję to pewnie i na te argumenty masz odpowiedzi, [...]
ok czyli oliwa dla Ciebie to tylko kwasy tłuszczowe tak? Więc wyjaśnij mi czemu wszyscy EV piją na zimno? Czemu w takim razie kupuje się EV, a nie z wytłoczyn i powiedz mi jaka jest w końcu zawartość estrów alkilowych w oliwie z biedronki, bo cóż to takiego jest wiem i nie musisz mi regułek z googli wklejać, bo niestety googlowa wiedza ni jak ma [...]
ale ja nie pisałem tego byś mi opisał co to jest, a napisał jak to się ma do oliwy z biedronki, więc kontrargumentu nie podałeś żadnego. A czemu tak robię(kupuję dobrej jakości oliwę i piję na zimno) - odsyłam Cię tam gdzie każdego laika - wyszukiwarka sfd. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2013-02-07 19:58:06
więc dlaczego ta z biedronki jest taaaka tania? jak widzisz nie z powodu producenta...Odpowiedź masz w artykule z którego się przygotowywałeś, ale niestety - widzisz to co chcesz widzieć, także proponuję zająć się dalej swoją rozpiską diety, a nie bronić argumentów inwalidów. A i nauczyć się edytować posty. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu [...]
tzn na ryby chodzisz? dieta mi się nie podoba. wiesz jak wygląda poziom tkanki tłuszczowej poniżej 8%? Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2007-12-13 14:07:54
Dodam jeszcze, że wyznacznikiem moich maksów będą zawody w połowie marca, nie to co zaliczę na treningu. polaco chodzi o to co zawsze - o show i o kasę. u siebie plakat i filmik już wrzuciłem. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2010-01-09 22:25:13
Polaco Gołota też był większy od Adamka. ogólna liczba zrobionych kg w TS i na wadze, może tak Ci napiszę. Dwa - jak pisałem show, show, show. Wuchta jest jedną z głównych postaci dzienników treningowych, ja mam w swoim dorobku najpopularniejsze testy suplementów w historii body-factory...pod względem marketingowym jesteśmy chodliwym towarem. [...]
i żeby było jasne - za straszenie banami też polecisz. pamiętaj, że to Ty jesteś pierwszym do wylotu z tego forum. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-09-05 01:14:17
http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_Z_POTRENINGU__INFO_JAK_TO_ZROBI%C4%86_-t922820.html dietę do oceny wrzucamy w tej formie. Trening totalna pomyłka...8 ćwiczeń na partię? Jak dajesz radę tyle zrobić to pewnie robisz do dupy. ;) Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2013-07-18 18:48:14
http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_Z_POTRENINGU__INFO_JAK_TO_ZROBI%C4%86_-t922820.html dietę do oceny wrzucamy w tej formie. Trening totalna pomyłka...8 ćwiczeń na partię? Jak dajesz radę tyle zrobić to pewnie robisz do dupy. ;) Dzięki za artykuł w niedługim czasie ją zrobię a mógłbym liczyć na twoją pomoc chodzi mi o sprawdzenie i ewentualne sugestie [...]