Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Program na wyskok Spudd'a Webb'a

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 252782

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1069 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 17542
koniec 6 tygodnia
Pavlo zeczywiscie niezlego jumpa miales od samego skakania, po tym programie bedziesz mial wyskok jak spud webb
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3044 Wiek 35 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 32840
oj do spudd'a to brakuje pozatym jestem biały
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 925 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8193
No Pavlo masz skakanie we krwi bo wyniki bez treningów miałeś naprawde dobre. Chociaż czasem to nie świadomie - grając sobie w kosza można sobie wyrobić lepiej i szybciej jumpa niz przez programy. Najlepiej na niskich koszach kiedy jeszcze nie jest sie w stanie zapakować na normalnych (ja :).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2221
No dzis ostatni trening 6 tyg:)Nozki nawet czulem ale dosc latwo poszlo;)Hm z moich obserwacji to wyskok rosnie co widac na poczatku tygodnia oraz obwod uda masakrycznie rosnie(kreatynka),pzdr:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 383 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 11373
qrde zaniepokojony jestem...po tygodniu braniu kreatyny(Olimpu)mierzylem dzis sobie udo i wazyłem sie i pomiary były niepojete -
w udzie przed tygodniem-55cm teraz 58!!!
waga przed dwoma tygodniami-68,5kg teraz 70,
czy to mozliwe?czy przypadkiem nie mierzylem zle?dla porownania udo n4n:
wczesniej-59cm teraz 62(tez jedzie od tygodnia na kreatynie Olimpu)skonczylem dzis piaty tydzien treningu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 2326 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 78561
A ja jadę bez żadnych supli i udo poszło tylko o 1cm .
Ale ja nie chcę mieć grubych nóg. Byleby były skoczne i dynamiczne.

Dziś skończyłem 8 tydzień. Jeszcze jeden tydz i koniec drugiego etapu
Dzisiejszy trening bardzo mnie męczył. Wszystko przez bolące piszczele. Ostatnie 3 dni trenowałem(oprócz środy) i grałem wieczorem w siatę. Jetsem bardzo zmęczony i piszczele bolą. Teraz sobota i niedziela to będą dni odpoczynku. Zero skakania, tylko troszkę ruchu

Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3044 Wiek 35 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 32840
mi na kreatynie poszlo udo na razie 4cm 57 na 61cm waga z 74 na 77,5-78kg wiec norma po cyklu troche wody spadnie czyli waga rowniez ;)

no w sumie nie najgorszego wyskoku sie dorobilem bez programow :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1069 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 17542
ale chlopaki was wypakowalo, ale ta masa to na niekorzysc bardzo, jump wam spadnie, ja rok tamu warzylem 63kg i w miesiac przybralem 4 kg, tylko silka i nic wiecej bez odzywek zadnych, ale mi jump spadl jakies 10cm, teraz waze 72-3, naszczescie jump rosnie odtego treningu bo bym sie musial odchudzac
zastanawiam sie czy nie skrocic 2 i 3 etapu do 5 tygodni, bo szkola to bedzie mniej czasu na trening, ale jeszcze pomysle
ja mam w udzie 54-55 a w lydce 39cm, ale nie wiem ile mialem przed programem
pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 90 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 832
Wczoraj konczyłbym 7 tydzien, ale po raz pierwszy nie zrobiłem zaplanowanego treningu. Powód taki, że po czwartku(trening skoka, gra w siatke i trening piłki nożnej) czułem sie bardzo słaby i nadciągnąłem sobie znowu scięgno w kolanie. Nie wiem jak dam rade nastepny tydzien zrobić, bo w niedziele i środe mam mecze w piłke nożną, a po tym zawsze na drugi dzien jestem obolały.
Może mi cos doradzicie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
zrob treningi tyle ze lzejsze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

APEL O POMOC DLA WITKA !!!

Następny temat

Efekt laserowe na kołach

Spalanie
Polecane artykuły