Szacuny
12
Napisanych postów
2234
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
10857
ps. szef Hans mowil ze by go wyprobowal, a to sie liczy sprobowac zawsze mozna, do stracenia niewiele. moze lepiej skoncz ta sztange a potem ten programik zacznij.
Szacuny
15
Napisanych postów
880
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5219
ja mam takie male problemiki bo nie kumam troche tego prograqmu<lol>i nie mam gdzie robic cwiczen z tym calym doskakiwaniem do obreczy i wogole. ja po swoim programie jak ide po schodach to sie czasm glebne wiec na nogi niezle daje.jade go conajmniej do polowy sierpnia.zrobilem 7 treningow a ma wyjsc troche ponad 20. wg mnie powinienes skonczyc sztange i potem do sily dolozyc dynamike z tego programu spudda webba i wyniki moga byc niezle. a z tego co slyszalem to ze sztangi tez jestes chyba zadowolony? no chyba ze masz cos z tym kregoslupem...sam chyba bedziesz wiedzial co dla ciebie jest najlepsze.
Szacuny
16
Napisanych postów
1115
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6384
nie narazie ze sztangli ze tak powiem:
ni mo sząns zrezygnowac, bo daje swietne efekty
i tez na gore (musze podnosic jedna strone sztangli
zeby zalozyc talerz i dlatego tez mi lapy sie wyrobily a zrobilem wiele programow i prawie zaden nie skutkowal,
tylko bylem ciekaw jak by to mozna bylo z treningami ze sztanla
powiazac coby odrazu dynamika wchodzila no z tym kregoslupem, trochu mnie pobolewa, ale daje SE rade
Szacuny
11
Napisanych postów
257
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2946
The workouts are 6 days a week and involve weights and plyometrics, but different exercises than you've ever seen. The workouts range from an hour to two hours, and a good weight system is definitely needed. (Leg Press, Leg extension, squat racks, bench rack, etc.) - tak pisze na stronce, jakie 6 dni? przecież z rozpiski wynika ze 4:/ i czy good weight system to znaczy dobra siłownia?