Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
BzykuDGMARIAN 17po MPJ pokazujesz mi knajpe z tymi burgerami i lodami
Po MPJ chętnie zostanę Twoim przewodnikiem po wrocławskich jadłodajniach
Oby tylko nie było lekkiego bloku jak po Sopocie...bo wtedy początkowo tylko płyny delikatnie szły dopiero potem burger i pizza, a apetyt rosł z czasem, od niedzili juz było coraz większe ssanie;d
Juz nie moge sie doczekac A tu jeszcze w sumie przede mną najcieższy okres
Aktualny dziennik:
http://www.sfd.pl/Mariusz_Żaba:_MPJ_2015_str_34,_Kłodzko_44-t1089000.html
Galeria zdjęc:
http://www.sfd.pl/Marian_rocznik_92-t628047.html
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!
TRENING
Klatka + brzuch
1. Wyciskanie na suwnicy skos górny 45 st. - 15x; 12x; 8x; 8+3+2x75kg
2. Wyciskanie na hammerze skos dół - 12x; 10x; 8x; 8x, 8x, 8x 8x55kg + 6x40kg, 6x30kg
3. Wyciskanie sztangielek na ławce poziomej - 15x; 10x; 9x; 8x30kg
4. Dipsy + pompki rozciągające - 4x MAX/MAX
5. Rozpiętki na bramie dół klatki (30s przerwy między seriami) - 5x 12x4 sztabki
6. Allachy - 4x MAX zakres 15-10 powt.
7. Spięcia na maszynie - 4x MAX zakres 18-10 powt.
DIETA
TRENING - bezpośrednio po 30g WPI/WPC + 50g daktyli
1. Kliek ryżowy, WPC, nektarynki, masło orzechowe
2. Pierś z kurczaka, ryż, olej lniany, awokado, warzywa
3. Naleśniki z twarogiem, truskawkami, masłem orzechowym i polewą z kakao
4. Schab wieprzowy smażony na maśle, ryż, warzywa
5. Jogurt grecki, WPC, orzechy
6. Twaróg z masłem orzechowym
SUPLEMENTACJA
- PreWo
- kofeina
- WPC
- kazeina
- WPI
- leucyna
- tauryna
- kompleks witamin
- ZMA
- melatonina
- czosnek
- omega
- magnez
- cynk
Siłowo w niektórych ćwiczeniach na plus, w niektórych na minus, ale ogólnie bez szału. Chyba za mało wczoraj pojadłem.
Dipsy + pompki rozciągające mnie i tak zmasakrowały, więc klatkę mocno czuję cały dzień.
Za to zmiany w misce. Ostatnimi czasy w ciągu dnia po kilku posiłkach czułem się wydęty. Teraz na próbę część tłuszczów została zamieniona na węgle. 2 ostatnie posiłki białkowo-tłuszczoe (45g tłuszczu na posiłek). Po pierwszym dniu czułem się znacznie lepiej, zobaczymy jak będzie przez kolejne dni.
Aktualny rozkład BTW: 235/145/310
Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2015-09-08 20:35:32
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Rozpiszę przy porannym jak to wygląda.
TRENING - bezpośredni po 25g białka z mixu WPI/kazieny, 30g węgli prostych
1. 35g białka, 10g tłuszczów, 80g węgli złożonych + 20g węgli prostych
2. 35g białka, 15g tłuszczów, 60g węgli
3. 35g białka, 15g tłuszczów, 60g węgli
4. 35g białka, 15g tłuszczów, 60g węgli
5. 35g białka, 45g tłuszczów, 0g węgli
6. 35g białka, 45g tłuszczów, 0g węgli
Przy treningu wieczorem potreningowy wygląda tak samo, tylko bez fatu, w pozostałych posiłkach białko, tłuszcze i węgle są rozłożone mniej więcej równomiernie.
Przy DNT podobny rozkład jak przy treningu rano, tylko węgle rozłożone mniej więcej po równo w 4 pierwszych posiłkach i śladowe ilości w 2 ostatnich, za to podbite tłuszczami.
Do tej pory prócz potreningowego leciałem po 35-45g tłuszczów na posiłek, ale z czasem bebechy zaczęły się buntować.
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
TRENING
Plecy
1. Ściąganie linki wyciągu górnego jednorącz - 20x, 15, 12, 10x13kg
2. Wiosłowanie jednorącz na hammerze chwytem neutralnym - 20x, 15x, 10x, 10x, 10x, 10x65kg
3. Wiosłowanie sztangą w opadzie podchwytem - 15x, 12x, 10x, 10x80kg
4. Ściąganie drążka nachwytem do klatki - 15x, 12x, 10x, 10+5+5x28,5kg - podwójny rest pause
5. Martwy ciąg - 10x, 10x, 10x120kg
6. Szrugusy ze sztangielkami - 12x, 12x, 12x50kg
DIETA
TRENING - bezpośrednio po 30g WPI/kaziny, 50g daktyli
1. Omlet z płatków jaglanych/ryżowych z polewą z kazeiny i dżemem
2. Pierś z kurczaka, ryż, olej lniany, awokado, warzywa
3. Pierś z kurczaka, ryż, olej lniany, oliwki, warzywa
4. Naleśniki z twarogiem, masłem orzechowym o polewą z kakao
5. Śmietana 18% z WPC, orzechy
6. Twaróg z masłem orzechowym
SUPLEMENTACJA
- PreWo
- kofeina
- WPC
- WPI
- kazeina
- leucyna
- tauryna
- kompleks witamin
- ZMA
- czosnek
- omega
- magnez
- cynk
- witamina D
Dzisiaj doszła kolejna seria do hammera, więc ogólnie robi się lekka zajezdnia . Dowaliłem ciężaru ile się dało, za to w pozostałych ćwiczenia lekko zszedłem, aby skupić się maksymalnie na czuciu mięśni. Szczególnie, że stosuje dość długi TUT. W większości ćwiczeń jest to tempo 3/0/1/1.
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Modyfikacja Planu na mase Partie 2xtyg.
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- ...
- 205