[...] ACT - tylko 2 obwody bo czas gonił, ale i tak zakwasiki minęły dopiero we wtorek I nowy tydzień: Pon, 28.02 1. mleko, owies, białko, migdały 2/3. mleczko, schab piecz., ryż paraboliczny, awokado, kukurydza kons, migdały, W 4. pół jog.owoc., schab piecz. 5. schab piecz., kasza jęczmienna, oliwa, W 6. chleb, gouda, twaróg, klonowy, cynamon W: [...]
Dni Treningowe ------------ Po przebudzeniu Amino + Spalacz - 7.00 - 1. platki owsiane zalane wrzatkiem , 2x jajo kurze całe( gotowane ), WPC bialko. To jest przedtreningowy. Można opcjonalnie dodać więcej jajek, a odżywkę po bieganiu i rowerze. Na "upartego" to trochę warzyw możesz dodać... - 7.30 - 3x feat-burne Treca - 8.00 - 30 min [...]
[...] OSKROBA (razowy z pełnych ziaren) Mięso z piersi kurczaka bez skóry Słonecznik, nasiona (pestki dyni) I POSIŁEK (przedtreningowy) Pierś z kury (panga, wołowina ) ryż brązowy (kasza gryczana, makaron razowy) brokuł, kalfior marchew, pomidor 1g omega-3 witaminy II POSIŁEK (potrenngowy) SP80 (od razu po treningu) średni owoc, [...]
Witam nadszedl wielki dzien :):) po ciezkiej pracy mam 500zl na koncie i wkońcu moge rozpocząc poprawna i dopieta na ostatni guzik DIETE :). Z moich obliczen wynika ze na produkty zywnosciowe przeznacze ok. 330zl a reszta raczej pojdzie na wagi itp. .Ok dieta interesowalem sie od poczatku ale dopiero po 4 miesiacach przygody z silownia moge ja [...]
[...] posiłku okołotreningowego: PEŁNE BIAŁKO ŁATWOWPRZYSWAJALNE WĘGLOWONADY O WYSOKIM I/G UNIKAĆ JAK OGNIA TŁUSZCZÓW UNIKAĆ JAK OGNIA BŁONNIKA 3. dodatkowe informacje: - ryż paraboliczny lub brązowy - jogurtów, mleka i fety należy unikać, choć można nie eliminować - smażyć tylko na maśle, unikać margaryny - tuńczyka z puszki można max 4 [...]
[...] cały dzień ok.100g can be more?, a w całym dniu 2 łyżeczki oliwy. *3-4jaja z 5 lyzeczek otrebów-czasem jablko lub pomarancza *j.w.bez owocu *kurczak warzywa+ryż pełnoziarnisty *kurczak/ryba warzywa+oliwa. *białko-warzywa plus oliwa. 3. Dni niskowęglowe – 30-50g. białka dużo . Oliwa z oliwek 2łyżeczki? *Węgle- [...]