Jeżeli nie chcesz wyliczać zapotrzebowania sam, a na podstawie apki, to dane z fitatu będą najbardziej właściwe do zrobienia redukcji z głową. Bo i owszem, dwie pozostałe apki mogą wyliczać zapotrzebowanie właściwe(teoretycznie, słowo klucz) dla przyjętych przez Ciebie założeń - wszak spalenie kilograma tłuszczu w tydzień wiąże się z ogromnym [...]
kup kilo słoniny i spróbuj przyrządzić ją tak by powstał kg polędwicy wołowej, umiesz? to jak się odżywiasz to głodówka. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-11-15 13:03:12
chłopaku zaatakowałem Ci ę w którymś momencie to raz? dwa napisałem gdzieś "za***isty środek bierz"? odradzamy tu meridię za każdym razem i wiemy jakie ma skutki uboczne, ale nie zgodzę się, że bez diety nie zadziała. To nie zabawkowe spalacze na kofeinie i zielonej herbacie. Sibutramina to potężna substancja. pzdr/ Zmieniony przez - [...]
dane kontaktowe najdziesz w moim podpisie. jak przed chwilą dzwoniłeś (nie zdążyłem odebrać), to i tak po więcej info odesłałbym na maila, także tam pisz jak coś. :-) Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2012-04-13 13:40:38
Tzn chcesz mieć dietę low carb tak? Bo typowa dieta tłuszczowa wygląda "nieco" inaczej, niż to co rozpisałeś wyżej. Przy tej ilości węgli ulokuj wszystko po treningu, napisz jak chcesz to urozmaicać i ile jesz warzyw - tylko te 200g brokuła? Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2016-01-10 11:32:31
masło także ma swoje plusy. już dłuższy czas noszę się z zamiarem napisania artykułu obalającego mity na temat "dobrego i złego" tłuszczu. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-01-24 17:28:11
tak jak było pisane wyżej wrzuć to w formie zrzutu potreningu.pl - masz w poście podwieszonym jak to zrobić wtedy będzie można bardziej szczegółowo objaśnić co jest do dupy. Jestem tu nowy i nie bardzo ogarniam :) Mógłbyś mi konkretnie objaśnić co zrobić ? Czego szukać na potreningu.pl ?
mi bardziej pasuje tuna niż kura do szpinaku, kura z brokułami. :-) no i do szpinaku obowiązkowo jajo - szczawiany. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-12-14 23:36:59
Tyle, że to białko magicznie w nim się nie zwiększyło, a po prostu produkt po obróbce zmniejszył swoją masę, biorąc pod uwagę TEN SAM kawałem mięsa przed i po obróbce - białka będzie tyle samo. Oczywiście tłuste mięso będzie przy obróbce częściowo traciło tłuszcz. no ok, zakładając, że zdanie " białko magicznie w nim się nie zwiększyło" jest w [...]
Na odżywki/suple, w tym dość kosztowne masz, ale na dietę to już Cię nie stać? Za puszkę somatodrolu, pomijając, że to g**** kupisz źródeł węgli i tłuszczu na miesiąc(i pewnie jeszcze parę zł zostanie), którymi bez problemu uzupełnisz brakujące ~1000kcal. Dieta nie musi być droga. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2016-03-11 16:58:26
Co prawda w mojej wypowiedzi nie wspominałem o twarogu jednak - masz w pasie wiecej niz w klacie wiec watpie by umiarkowane ilosci twarogu mialy chocby nikly wpływ na robienie formy w tym wypadku. ;-) co do bialka - ok 200g to jadam np ja, z taka roznica ze jestem od Ciebie okolo 45kg ciezszy i tyle samo wiecej cm mam w klacie niz w pasie :) jak [...]
ja, gdy otwieram pazłotko, nie potrafię nie zjeść całej. tak samo chciwy niestety jestem na papierosy, hrhr. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-06-25 19:32:06
Pan Karmowski ma płacone za zachwycanie się nad masłem. ;-) Generalnie żadne masło nie będzie produktem idealnym, ani z ziemnych, ani z migdałów, ani nerkowców. Jak już to robione samodzielnie i zjadane na bieżąco. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-03-27 21:31:14
na moje ch**owa, ale co ja się znam jak chłopacy powiedzieli, że dobra. %-) Rozpisując dbaj nie tylko o btw ale i o ich jakość, pamiętaj o witaminach, minerałach, proporcjach kwasów tłuszczowych, równowadze kwasowo zasadowej, błonniku... Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2013-02-25 16:31:48