Szacuny
0
Napisanych postów
286
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7517
Przed pęcherzami. Na przykład dzisiejszy trening był katorgą, bo po ostatnim porobiły mi się solidne odciski. Od czasu do czasu korzystam z gąbek, ale się szybko rozpadają i ciężko je dostać.
Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
No to spróbuj zainwestować w grippady.
Z drugiej strony, jak nie masz żadnych problemów dermatologicznych, to ręce się przyzwyczają po czasie- tak jak np grubieją Ci opuszki jak uczysz się grać na gitarze i potem przestaje to boleć.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Musisz sam przetestować osobiście nie stosuję żadnych rękawiczek czy tym podobnych wynalazków bo po prostu osłabiają mój chwyt więc to zależy kiedyś miałem rękawiczki a ostatnio jak przeciąłem dłoń i założyłem ponownie to kilka razy mi wypadła sztanga z dłoni więc odpuściłem
Szacuny
11
Napisanych postów
1164
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9517
Czy mogę trenowac tak ze co trening zmieniam ćwiczenie np jak na poprzednim treningu robiłem na plecy wiosłowanie na wyciągu dolnym to na przyszłym robie podciąganie na drążku?
Szacuny
0
Napisanych postów
75
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1011
Witam, trenuje brzuch co drugi trening na silowni, lepiej jest robic jakies pojedyncze cwiczenia na brzuch( na maszynie, z podnoszeniem nog, zwykle, boczne, jakies z obciazeniem) czy po prostu robic jakims planem np. ABS dla poczatkujacych?