Szacuny
0
Napisanych postów
143
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3906
witam mam pytanie odnosnie właśnie diety, wczesniej nieprzywiązywałem większej wagi do diety chce to zmienic i zacząc dobze sie odzywiac a wiec
wyliczyłem z wzorów zapotrzebowanie BWT
B 128
T 153
W 470
i moje zapytanie co teraz jak dobrac produkty co na śniadanie, obiad kolacje moge sie oprzec na tym co podawał quzar w przykładowej diecie Jasia o te same produkty lub o tą https://www.sfd.pl/temat183005/ wole ta tanszą z wiadomych przyczyn i jeszcze jedno pytanie czy teraz moje BTW podzielic przez liczbe posiłków (6) zeby wyliczyc zapotrzeowanie na jeden posiłek z góry dzieki za sensowną odpowiedz pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
370
Jeszcze pytanie co do tych warzyw do obiadu one mają być gotowane czy mogą być np. smażone na patelni ? I jakie warzywa powinny się tam znaleść ?
Czekam na odpowiedzi
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Mozesz sie opierac na tym linku, mozesz podzielic na 5 posilkow tak jak napisales. Z tym ze na sniadanie mozesz dac troszke wiecej ww i po treningu a na noc mniej lub w ogole. I po treningu w posilku mniej tluszczu a wiecej przed.
Szacuny
0
Napisanych postów
72
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1870
Czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć o jakiej porze czy po którym posiłku najlepiej zrobić trening ? Ja teraz musze około 20tej ale mógłby po śniadaniu o 7-dmej ale niewiem kiedy lepiej dla najlepszsej wydajności.