siemka ! mam prosbe , a mianowicie abyscie sprawdzili moja diete.zanim jendak zapodma wam moje menu , powiem wam cos o sobie:
-wiek 16 lat
-wzrost 180 cm
-waga 80 kg
pragne zauwazyc, ze raczje nie mam problemow ze zdpbyciem masy miesniowej - cwicze tak od lutego bylo to poczatkowo takie "snucie" sie po silowni, a pozniej trening nie przemyslany.. diety byla byle jaka, jadlem to co wiekszosc, czyli co jest akurat pod reka :). mimo to zauwazylem efekty cwiczen ( kolezanki zauwazyly je bardzo szybko, takzek oledzy na wf, no i w dodatku jako efekt uboczny pojawili sie roztepy w okolicach klatki i barkow ;/)
no i zaznacze jeszcze ze trenuje na mase, w poniedzialek, srode , piatek (moj trening ---->
https://www.sfd.pl/temat201033/#post3 ocencie ! :) )
a wiec :
poniedzialek-piatek
7:30 - "sniadanie miszcza wg edzia" :) czyli : platki kukurydziane,rodzynki, orzechy wloskie, rodzynki, siemie lniane i kielki sojowe wszystko zalane mlekiem ( czy mleko 0 % to dobre rozwiazenie ?)
11:30 - (szkola) - 3 bulki grahamki z : piersia indyka i salata + jablko+ banan
15 - ryz dziki , rzadziej ziemniaki + miesko (kurczak lub wieprzowina)
20 - kanapki z chlebem razowym (ok 6) z indycza piersia, twarogiem, ew.
kanapka z miodem . od czasu do czasu z 2 jajka
22 odzywka bialkowa
sobota - tak samo tylko sniadanie jajecznica
niedziela - jadam z rodzicami w restauracjach, jednak bede rozsadnie wybieral dania :)
ok! z gory dziex za pomoc.
sorry jezeli kogos bedize denerwowala obecnosc tego postu w tym temacie lae wydaje mi sie ze tak lepiej ( dla innych bo nie zasmiecam forum nowymi tematami i dla mnie bo wiecej osob to przeczyta)
pozdraiwam wszystkich ktorzy walcza ze soba
silnej woli wam zycze !! :)