Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
711
Pytanie do qazara:
jezeli powiedzmy po dodaniu 500kcal do bilansu i tak wydaje mi sie to za malo i dodaje kolejne 500kcal (razem +1000) to dodac glownie ww i zostawic b: 1.8g/kg tl 1.5g/kg czy tez zachowujac stosunek makroelemntow do siebie odpowiednio zwiekszy g/kg mc kazdego z makroskladnikow ?
Mase buduje sie na dwa sposoby: szybko albo dobrze
Szacuny
3
Napisanych postów
97
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
644
Swietne opracowanie szczególnie mie cieszy ,ze znalazłem wreście pożądny sposób na obliczenie dzienego zapotrzebowania kcal (BMW z współczynikiem aktywności ciezko to wszystko w kupuie wyszukać a tu naprde rozsądnie Obliczyłem se bez problemu i z pomoca tabeli którą tu znalazlem i która mialem (tabela kalorczna) bardzo ladnie se ulozylem diete. THX
FORUM JEST ADRESOWANE DO LUDZI DLA KTÓRYCH MUZYKA JEST SPOSOBEM NA ŻYCIE , A CZYSTE BRZMIENIE JEST CELEM NIE ZALEŻNIE CZY W RAPIE , HIP HOPIE , JAZZIE , SOUL , HOUSE CZY TECHNO , CZY FANÓW SCRATCH-U
.reszta info na forum Pozdro:)
FORUM JEST ADRESOWANE DO LUDZI DLA KTÓRYCH MUZYKA JEST SPOSOBEM NA ŻYCIE , A CZYSTE BRZMIENIE JEST CELEM NIE ZALEŻNIE CZY W RAPIE , HIP HOPIE , JAZZIE , SOUL , HOUSE CZY TECHNO , CZY FANÓW SCRATCH-U
Szacuny
3
Napisanych postów
97
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
644
Trenuje systemem 4 dniowym (pon , sr , pt , sob)mam mase teraz około 73 KG przy wzroscie ok. 186 CM jestem już na tej dziecie ponad tydzień i już przybrałem znacznie (z wagi 71 Kg) Moze dlatego że mialem duże zapotrzebowania a diety brak szczuply same mieśnie bez masy ,ale teraz odzczuwam zmiany i mam powerka ladnego Jeśli jakis doświadczony mod ma propozycje slucham Mam nadzieje ,że rosądna diete ułożyłem...czuje sie git w od czasu jej stosowania
Szacuny
3
Napisanych postów
97
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
644
Oki dzieki niedawno zaczelem trening skoro mówisz ,że warzyw za mało (chociaz w 3 z 6 posiłkach występuja) no i omega 3 też nie powina zaszkodzć bo tylko karbo i proteiny biore (wkońcu to poczatek) ,ale jak zaczne brać omege 3 to tran chyba zbyteczny , wkońcu on tez jest oparty na oleju rybim ??