Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Robimy mase - fakty nie mity by qaz

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1150009

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 32
Witam wszystkich;) czy znajdzie się na forum ktoś kto pomoże/podpowie jak skonfigurować moją diete itp?;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78036 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767015
Po to jest ten artykuł/

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 32
chodzę od 4 miesięcy na siłownie, głównie poniedziałek środa i czasami piątek lub sobota ale skupiam sie na pn i śr głównie. Niedawno kupiłem białko whey protein sitec żeby uzupełnić białko po treningu. moja dieta wygląda tak że rano na śniadanie ok godziny 7 jem owiankę z rodzynkami i orzechami włoskimi z ciepłym mlekiem. potem ok godziny 9 jem serek wiejski i różnie czasami np. do tego kabanosy a czasami coś innego, sałatkę, po tym jabłko i następnie po 2-3h jem ważywa na patelnie z kurczakiem. ok godziny 15.30 jem obiad kaszę z kurczakiem i jakąś surówką albo wazywami o 17.30 ide na tening i po treningu jem białko a po ok 20min serek wiejski i do tego piers z kurczaka lub kromkę chleba z chudą wędliną. czytalem o tych dietach i wiem że moja jest nie dokonca poprawna pasowałoby ją troszkę zmienić... po świętach chcę dołożyć do tego kreatynę z bcaa i witaminami tylko nie wiem jak tą konfigurację zażywać żeby było dobrze. czy ktoś może mnie troszke ukierunkowac?;) z góry dziękuje za p.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aha zapomniałem dodać mam 183cm wzrostu, na początku chodzenia na silownie ważyłem 87kg, ale po każdym treningu mocno biegałem. teraz waże ok 83-84kg, i walczę z oponką na brzuchu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Proszę o ocenę diety. Mam 27 lat 183cm wzrostu i obecnie 82kg. Chodzę na siłownie po ok 1,5-2h pn,śr i czasami piątek lub sobota. Z góry dziękuje

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78036 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767015
Załóż nowy temat i opisz tam wszystko dokładnie. Rozpiska z dziennika żywieniowego potreningu.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123
witam,
Jeżeli chodzi o ilość kalorii dziennie to jak to się rozkłada na DT i DNT?
Czy po prostu w DT do obliczonego zapotzrbowania (juz z nadwyżką kcal) np 3000 dodaje posilek okołotreningowy (w moim przypadku shake z mieszanki bialek + banan + biały ryż + troche miodu) czyli w DT bedzie gdzies 3500 kcal?

Czy ma być codziennie bez zmian 3000?

Zmieniony przez - khal00 w dniu 2015-06-18 14:16:16

Zmieniony przez - khal00 w dniu 2015-06-18 14:17:49
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Może być różnie. Jak sobie założysz.

Zmieniony przez - domer w dniu 2015-06-19 07:58:08

...
Napisał(a)
Usunięty przez domer za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2
Siemka ziomki ej jesli mam 14 lat i 175 cm wzrostu to moge sie do tego stosowac?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

posilek potreningowy

Następny temat

Jak mam się odżywiac?

Spalanie
Polecane artykuły