[...] dziwnego. - Było coś w dole pnia jej mózgu, tak głęboko, jak tylko może być - mówił dla stacji Fox News dr Peter Nakaji. Alvarez została przewieziona na salę operacyjną, gdzie zespół dr Nakaji zamierzał usunąć guz. Lekarze odkryli jednak... robaka. Skąd robak w mózgu? I choć może wydać się to dziwne, na zapisie wideo z operacji w tym momencie [...]
[...] wciąż nie może tego pojąć. Ok, ta część (kursywa) była tłumaczeniem. To tylko schemat jakiegoś tam zawodnika, przetłumaczyłem głównie po to, żeby pokazać Wam że ładowania gdzie fat odgrywa ogromną rolę istnieją i są kompleksową taktyką nawet wśród zawodowców, a nie jakąś tam wyssaną z palca pseudostrategią. Wiec traktujcie to bardziej jako [...]
[...] 3 jaj + szczypior+cebula mała+ pół pomidora albo jeden mały+plasterek sera żółtego co mi daje zazwyczaj około 600kcal MOJE UWAGI CO DO DIETY: - jako że posiałam gdzieś wage kuchenną to dużo rzeczy ważę na oko, to co się da to łyżkami, gdzie przyjmuję że mała łyżeczka to 5g, a duża 10g; niektóre rzeczy "na szklankę" - powyższy [...]
[...] problemach żołądkowych, czy upośledzeniach trawienia i wchłaniania. Mogą być też podawane z powodzeniem u osób starszych borykających się z problemem braku apetytu, gdzie często dochodzi u nich do niedożywienia i przyspieszenia procesów sarkopenii. Z powodzeniem izolat białka wykorzystywany również może być jako dodatek do ciast, [...]
[...] jak najbardziej można skorzystać z suplementu, ale na dobrą sprawę mając do wyboru białko z jedzenia a odżywkę to wybierzmy to co bardziej naturalne. Zwłaszcza na redukcji, gdzie bilans kaloryczny jest ujemny, bywamy głodni – bardziej najemy się kawałkiem mięsa niż kilkoma łykami białka. Podobna sytuacja jest z teoriami, że po przebudzenia [...]
[...] z cytruliny powstaje arginina, która reaguje z glicyną, z proteolizy lub betainy, i wytwarza glikocjaminę. W efekcie absorpcji zwrotnej, glikocjamina trafia do wątroby, gdzie ulega metylacji przez betainę lub metioninę, powstającą z betainy, i przekształca się w cząsteczkę kreatyny. Z wątroby kreatyna trafia do komórek mięśniowych, gdzie [...]
[...] 4. WYMIARY: Robiłem po śniadaniu więc na czczo było by mniej troszeczkę pewnie -biceps: 39 cm -klatka: ~105cm -udo: 66 cm -talia: 96 cm 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 1 rok 2 msc gdzie nie odpuściłem ani jednego treningu tak samo dieta czy to w święta czy to na urodzinach weselach i innych uroczystościach zawsze miałem swoje pudełka. wcześniej parę [...]
Witam, potrzebowałem miejsca na sfd, gdzie bede mogł spisac swoje treningowe wypociny. a gdzie by było najlepiej jak nie we wlasnym dziale?%-) czasem potrzebuje dostępu do swojego treningu itp, a z pliku bywa to czasem utrudnieniem, wiec postanowilem tutaj robić sobie wypiski. nie probujcie moich praktyk na wlasna reke;-) O mnie. wzrost 194 cm [...]
[...] silowe: Klatka: ~ 130kg Reszty nie znam Od Kwietnia walcze z redukcja. W czerwcu zaczalem prace na budowie - bardzo ciezka. Od 5 lat pracuje rowniez u rodzicow w kawiarni gdzie w zimie jestem szatniarzem, a w lato pilnuje aby zadna nieporzadana osoba nie wlazla na sale:]. Wiec teraz byly dwa etaty 7-17 budowa, 20-23 kawiarnia. Na poczatku [...]
Witam wszystkich w moim teście,nie ma to jak dobra panga. Test przeprowadzam sam dla siebie,gdzie po jego zakończeniu będe mógł ocenić co dobrego on przyniosł,i porównać się z przed a po,jak również może znajdą tu co po niektórzy coś dla siebie i tym samym coś tu wniose. Po trzech latach treningu centymetr pokazuje o tak o: Barki 137 Klatka 113,5 [...]
[...] są różnego rodzaju kasze/ryże/ziemniaki. Jednak to płatki owsiane najczęściej są składnikiem pierwszego posiłku. -Jeśli posiłek pierwszy jest to posiłek przed pracą/szkołą gdzie w okresie dłuższym nie będziemy mogli spożyć wartościowego posiłku to należy skupić się na białko wolno wchłanialnym jakim jest kazeina zawarta w produktach mlecznych. [...]
[...] jeść o jakiej porze i jakie maksymalne ilości kcal b/t/w powinny być w jednym posiłku. Jak rozróżniać węglowodany( w jakich rodzajach jedzenia są jakie węglowodany, gdzie wysoki IG, gdzie niski IG). To samo z tłuszczami( w czym są jakie tłuszcze, nasycone, nienasycone?) Trochę pomógł mi ten art. [...]
[...] warzywo. Im młodsze liście tym smak łagodniejszy. Pochodzenie Rucola pochodzi z Europy Południowej i Azji Zachodniej. Walory Roślina znana była już w starożytnym Rzymie, gdzie spożywano jej pikantne liście i nasiona jako przyprawę. Rucola stosowana była również w postaci syropu na kaszel. Obecnie najbardziej popularna i chętnie wykorzystywana [...]
[...] względów praktycznych, bo codzienne 200 gr twarogu na noc to nie na moje nerwy TRENING: Od momentu wprowadzenia treningu dzielonego , po każdym dniu wiem bardzo dokładnie gdzie mam tyłek a gdzie triceps Rozgrzewka zawsze 10-15 min rower/bieżnia Przerwy między seriami 15-20 sek Po siłowym aeroby klasyczne 40 do 60 min 1. (poniedziałek) [...]
[...] lepsze zabezpieczenie transportu oraz zwiększyć koszty ubezpieczenia, które to odbijają się na cenie surowców. Rosnące ceny ropy również wpływają na kształtowanie się ceny, gdzie końcówka roku jest wyjątkowo niesprzyjająca pod tym kątem, co możemy zauważyć tankując nasze samochody. Nie bez wpływu na cenę białka pozostaje również wzrost [...]
[...] spada. Human Growth Agent (HGH & HGF) Spray wykorzystuje rewolucyjny system dostarczania HGF polegający na tym, że 2000 ng (nanogramów) HGF podawane jest podjęzykowo do ust, gdzie aktywne składniki preparatu zostają wchłonięte bezpośrednio do krwiobiegu. Hormon wzrostu: Pomaga walczyć z nadwagą, stymuluje przyrost masy mięśniowej Dodaje energii [...]
[...] Za 100 tabletek rosyjskiego D-bolu płaci się ok. 40 zł za polski trzeba zapłacić ok. 60-70 zł. Polski Dianabol ma dobrą opinię w kręgach kulturystycznych nawet w USA gdzie jego duże ilości znajdują się na miejscowym czarnym rynku. Ze wzgledow czysto praktycznych tabletki 1 mg nie są stosowane w dopingu kulturystycznym. Również krem [...]
[...] 3. Zapotrzebowanie na energię oraz składniki odżywcze - ile energii potrzebuje organizm, czyli podstawowa i całkowita przemiana materii, - węglowodany – czym są, gdzie występują, jak określić zapotrzebowanie, jak wpływają na formę sportową - błonnik – rola fizjologiczna, zalecane spożycie i dlaczego więcej nie znaczy lepiej, - białko [...]
[...] Doczytałem się również, że tłuszcz zaczyna sie spalać po około 30minutach treningu aerobowego czy to jest prawda czy mit ? Wyczytałem też, że długa dieta wysokobiałkowa gdzie ponad 30% energi pochodzi z białka bardzo wykorzystuje wątrobe i nerki i w dłuższym okresie działania może doprowadzić do powikłań. Chciałbym wiedzieć co znaczy słowo [...]