Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
...
Napisał(a)
Poziom kalorii o którym piszesz,może się okazać Twoim podstawowym zapotrzebowaniem.Generalnie tak jak napisał Domer ,nie tak łatwo wpaść w katabolizm o ile regularnie trenujesz,wysypiasz się i zjadasz odpowiednią ilość kcal.W moim odczuciu jesz za mało.Załóż temat,wklej dietę i opisz trening.Na tak zadane pytanie można odpowiedzieć tylko ogólnikami...
...
Napisał(a)
Orzeszki ziemne ok do podbijania kalorii mimo faktu że są solone :) ?
...
Napisał(a)
siema mam takie pytanbie mianowicie mam 450g kuczaka surowego i chce go ugotowac i rozlozyc na 3 porcie po 150g problem taki ze po gotowaniu jest inna waga a nie chce gotowac tego pare razy, tyczy sie to samo ryzu, jaki macie sposob na to pozdrawiam
Kto pokonuje innych, jest silny - Kto pokonuje siebie, jest potężny.
...
Napisał(a)
Wytłumacz dokładnie w czym jest problem bo ciężko go tu znaleść. Pamiętaj, że masz 25 lat.
...
Napisał(a)
no mam kuraka 450g chce go ugotowac i podzielic na 3 porcie po 150g a po ugotowaniu juz nie wazy tyle 450 tylko mniej to jak mam go dzielic zeby w porci bylo 150 czyli 30g bialka
Zmieniony przez - Jamian w dniu 2014-04-17 13:22:59
Zmieniony przez - Jamian w dniu 2014-04-17 13:22:59
Kto pokonuje innych, jest silny - Kto pokonuje siebie, jest potężny.
...
Napisał(a)
Na 3, słownie trzy) równe wagowo części, obojętnie kiedy Bez kitu, można mieć problem z podziałem 450g czegoś na kawałki po 150g? Nawet bez wagi na oko będzie oki. Aaaa...nożem.
...
Napisał(a)
Nie wiem w czym problem. Podziel na trzy części. Nawet jeżeli nie będą równe, to przecież zjesz wszystko, więc bez znaczenia czy 2x150g, czy 130g i 170g.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Podziel na 3 bo po obróbce termicznej mięso traci na wadze, ale wartość odżywcza się nie zmienia.
"Nic co naprawdę się liczy nie przychodzi łatwo. Czasem trzeba poświęcić wszystko co dobre, żeby dostać od życia to co najlepsze."
DZIENNIK REDUKCYJNY - http://www.sfd.pl/Dieta/trening__dziennik-t1009006.html
Poprzedni temat
Ile czasu redukcja??
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
Dieta na redukcje pomoc
Polecane artykuły