SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT kabo - nowy cel: start w MPJiW 2015 - str. 36,78,106,140,162

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 152618

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1778 Wiek 48 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 23820
Ja na patelni grillowej tylko sztejki! Myślę, że kurczak zająłby za dużo czasu na.mojej patelni. Chyba żeby tylko na gorącej linie porobić od grilla i wówczas piekarnik. Tak jak i z tefalem - vrilluję bez tłuszczu. Sztejki wychodzą zajedwabiste. Oczywiście krwiste. Czeka sirloin w lodówce... ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
Wtorek 24-09-2013
Dieta b/t/w/kcal:
204/55/327/2615

Trening:Nogi, dolny grzbiet

- Uginanie leżąc 15x15 12x20 10x25 8x30 8x30
+ - Wyprosty 15x40 12x50 12x60 12x60 11x65
- Wykroki ze sztangielkami 10x11 10x13 10x13
- Syzyfki 12 12 12
- Wspięcia stojąc 15x80 12x100 10x120 8x120

- Ławka rzymska 12 12x10 12x10 12x10

Aero: Bieżnia 20 min, interwały

Zamieniłem kolejność dwóch pierwszych ćwiczeń w serii łączonej i chyba tak jest lepiej (dwugłowy pierwszy). Zobaczę przy kolejnych treningach. Nie wiem o co chodzi z moja lewa łydką, ale ewidentnie coś jest nie tak . Jak tylko próbuję zrobić wspięcia siedząc to momentalnie łapie mnie skurcz . Ktoś ma jakiś pomysł?

Miałem fotek nie dawać, ale Amidoman mi smaka na stejka zrobił :





pozdro.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 3897 Wiek 48 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 76176
nie no... pięknie. Stopień wysmażenia idealny :). Przygotowujesz polędwicę czy klasyka: pieprz i sól?

Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
to akurat jest rostbef,
jak mam czas (tym razem żona miała czas i mi zamarynowała ) to marynuję kilka godzin w pieprzu, oliwie z oliwek i marynacie pikantnej do mięs
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 139 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9057
ślina leci heheh
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1778 Wiek 48 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 23820
Oj... Mój idzie dziś przed pracą koniecznie! Też wrzucę foto, a co mi tam... A w piekarniku flapjack... :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
kuba_n
cholerka, większość w naszym dziale do tej pory redukowała, teraz większość przechodzi na masę - oj będzie się działo w sezonie zimowym


no oprócz mnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
CZUNGA witaj ponownie , widząc powiadomkę myślałem że coś skomentujesz , przyjmę wszystko dzielnie na klatę ,
jak pewnie zauważyłeś zacząłem w końcu etap budowy czyli coś co sugerowałeś że powinienem zrobić już dawno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
cze.....,,,ść......wiesz ,że ja komentuje tak jak myśle,poczytam ,no a potem trzymaj się krzesła:)

Zmieniony przez - CZUNGA w dniu 2013-09-25 17:53:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 139 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9057
Nie wszyscy masują ;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co nas czeka w dziale :"Po 35 roku życia" w 2013 roku?

Następny temat

prosze o rade

WHEY premium