zwykły ryż a urozmiacony to 2 rozne rzeczy tonjakny porownac maka do ciasta ;) a siady jkabys sie przedstawił na typowo silowe to lada moknet robisz 250na 8 ruchów
czesc wam tak kolejne spodnie ciesza,,,ale sa dni ze mam wrazenie ze przytylam...czuje sie od trzech dni ocięzała... ddzis mnie nosi do slodyczy....wiec jem gumy do zucia orbit bez cukru...juz pol paczki zjadlam.... dzis mi ciezko a wczoraj bylo jeszcze trudniej bo w pracy kolezanka piekla ciasto czekoladowe. ale nie zlamie sie mimo ze lezy w [...]
1. Mąka pytlowa to mąka żytnia jasna; chleb z lidla, który konsumuję, jest żytni, ale na pewno nie razowy, także orientacyjnie dałem pytlowy (w bazie produktów jest jeszcze żytni jasny - to powinien być ten sam produkt). 2. Skąd ten pomysł %-)? Kokos jest bardzo łagodny w smaku. Dla mnie to idealna opcja na lody (dni lc) lub bazę pod sos do [...]
[...] i lekko nią ruszyłem to zrobił się mega duży dymek,wlałem do szejkera 250ml wody,wsypałem pół porcji czyli 90g,dosyć szybko się rozpuściło,zapach taki dziwny,trochę jak by mąka zmieszana z wanilią,najpierw wziąłem mały łyk a potem duszkiem i muszę przyznać,że smak wcale nie jest taki zły,nie miałem trudności żeby to wypić,odruchów wymiotnych [...]
też robiłem i też wyszło, jedynie z mąką żytnią miałem problem, nie nadaje się. Mąka orkiszowa jako zamiennik zwykłej pszennej sprawdza się najlepiej, ciasto pięknie rośnie:)
[...] wyniki badan? lub niezawisła opinia? uwazam ze w działaniu nie bedzie znaczących roznic. obydwa to kreatyna. kre-alkalyn ma ta zalete ze stosujesz mniejsze ilosci na ten sam efekt(mniej obciazasz organy trawienne). a creapure to gwarancja doskonalego surowca. niby kreatyna to kreatyna ale mąka tez jest lepsza i gorsza mimo ze to mąka i to mąka :)
ALERGIE: gluten..... mąka pszenna maka pszenna to nie gluten?? masz celiakie? Oczywiście że gluten, nie zwróciłam na to uwagi jak to pisałam %-). nie, po prostu alergia pokarmowa a jak badałaś alergię na gluten?