Na początku też ich nie lubiłem, ale z czasem zacząłem, w lidlu sprzedawali naprawdę bardzo dobre, niestety ostatnio ich ciągle nie mają, a w polo to jakieś takie twarde i jak mąka smakują -.-
Kaffar, masz racje z ta kuracja, nie bardzo mi sie chce faszerowac codziennie swoj organizm odzywkami, poniewaz jak do tąd nie wytrzymalem do konca, tzn. "zygac" mi sie chce tymi truskawkowymi, bananowymi smakami. Kreatyna smakuje jak maka w wodzie(ujdzie), glutamina-da sie przyzwyczaic. Moze jestem troche leniwy, ale kapsulki moge lykac [...]
[...] Masło powinno mieć 82% tłuszczu mlecznego w składzie - takiego szukaj. Pieczywo ''wasa'' to kiepski wybór, chleb wybieraj z jak najkrótszym składem (naturalny zakwas, sól, mąka razowa) najlepiej w jakiejś piekarni. Pamiętaj aby siemie lniane zawsze mielić przed spożyciem, gdyż zmielone już jakiś czas wcześniej mogą ulec utlenianiu. Nasiona z [...]
Dzieki wielkie Volcanodon, sog juz polecial za Twoje zaangazowanie :) Mam pytanko..przed treningiem moge zrobic sobie tak jak mowiles makaron(100g po ugotowaniu ma 200g)z sosem pomidorowym do smaku(olej+maka+woda+bulion+koncentrat pomidorowy+sól pieprz)i do tego jakas odzywka bialkowa i po treningu moge wypic gainera + ten makaron z sosem tak? na [...]
super danie, lubię szpinak :), sog za przepis policzyłam w dzienniku (wszystkie produkty lącznie z mlekiem, cebulą i czosnkiem, mąka żytnia, bo brak w spisie razowej): wyniki B/T/W = 36/30/14 Kcal = 468 Gdy chcemy więcej T, dodajemy sera więcej; gdy więcej W to więcej szpinaku pomidor też dobry Zmieniony przez - babcia1950 w dniu 2011-07-07 [...]
Witam. Twarogu w ogóle nie musisz jeść, jeśli nie lubisz. Białka masz za dużo - 120g spokojnie wystarczy. Na redukcji liczy się trochę inaczej , 2,3-3,1g na kg beztłuszczowej masy ciała. 120g to i tak jest ilość dla osoby regularnie i dość intensywnie trenującej. Podbiłabym nieco tłuszcz - przynajmniej do 65-70g. Reszta z węgli. [...]
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : postaram sie-nie staraj sie i nie wprowadzaj Odżywianie : Staram się nei jesc po 18 chyab ze brokuły lub jakies owoce, a tak jem normlanie nie wyobrazam soebi jadłospisu bez pizzy w tygodniu zapitej kilkoma piwami - po 18 mozesz jesc...za to pizze i kilka piw nie za bardzo mam problemy ze zbiciem wagi, [...]
Verona dziekuje ze odezwalas sie jako pierwsza :) Przetestowalam na Tobie jak sie daje sogi, hihi. Buzka za linki :) Sama bym tego nie wyszukala Nad ta Therma sie zastanowie, narazie czekam wiec niewiadomo kiedy dojdzie. Co do diety to przeczytałam post Smoczka. Na indeksie IG tez sie troszke znam bo przez długi czas byłam na Montim i jakos tak [...]
[...] posiek to było WPC + orzechy A na drugi był serek ryba i chleb. a i co do tej pity to nie jem tego czesto , dzis mnie naleciało ale nie ma żadnch cukrów ani nic , czysta mąka żytnia . Normalnie jem ziemniaki albo ryz. A i węgli celowo nie ma 50 % tylko 35. /SFD/2018/3/27/b95f241bb4a4475ca6029ae5fc4f376c.jpg Zmieniony przez - Adamus12195 w [...]
Pancakes to: 1 żółtko 4 białka ubite na pianę twarożek grani piątnica 200g mąka owsiana 20g K** czeko-karmel - 15g Wszystkie składniki oprócz białek mieszam w jednej misce, białka ubijam w oddzielnej i mieszam delikatnie łyżką do połączenia składników, dodajesz szczyptę sody oczyszczonej i smażymy małe placki :D
[...] ciągle w biegu i na kolację trzeba było zjeść prawie 700 kcal :D ale na szczęście zacne makro. Smażył się 40 minut ale było warto. Placek z 4 jaj, 200g twarogu chudego, mąka żytnia pełnoziarnista posmarowany serkiem wiejskim light, z kakao Chyba najlepszy jaki do tej pory zrobiłem :)) [...]
[...] ALA jest dobry, najlepiej pytać o "budwigowy" w aptece lub sklepie ze zdrową żywnością. Pieczywo wybieraj pełnoziarniste, na zakwasie żytnie - grahamki to takie pseudozdrowe wyroby. Możesz sobie robić omlety - jaja, mąka gryczana, owsiana , kakao czy inne przyprawy - zabierasz taki placek/omlet ze sobą i masz dobre, "mobilne" jedzenie.
1. Mąka razowa/pełnoziarnista/graham/typ2000, musi być z grubego przemiału poza tym dieta wydaje sie ok, pierwszy posilek z drugiego zrzutu uzupełniłbym w białko