A wiec od jutra jade na 1800 kcal( 4,5 g ww/kg)-wiem ze znow sie przeciagnelo. Ostatnio duzo nie pisalam bo,nie mialam czasu,ale wszystko zapisywalam na kartce i umieszcze tutaj :) Ostatnio w diecie byli i upadki i wzloty. Czasem jestem bardzo zdeterminowana,wierze,ze uda mi sie odbudowac choc te 1,5 kg miesnia ,ale czasem czuje ze brak mi sil i [...]
BTW, kiedy powtórka z pizzą ? :-D na masie jestem więc bez problemu ;-D, byle nie tam gdzie poprzednio bo zgagę miałem do soboty wieczór ;-D TO ja za miesiąc najwcześniej ;-) Spokojnie, zaraz uwalę Ci kcal to i suchy ryż będzie wchodził %-) Haha, czekam z niecierpliwością, bo ledwo co wpycham w siebie. Dla mnie niskie kcal to nie kara :-D Nic tak [...]
wiem że słodzony ale czytałam skład to w składzie nie ma nic co mogłoby go osłodzić jest żyto krojone, woda , mąka żytnia razowa i sól więc myślałam że mogę ale ok odstawię. O płynach pamiętam ale kilka razy zdarzyło się że nie dopiłam bo w pracy nawet chwili czasu nie miałam :/ Ale pamiętam i staram się dopijać. Coś muszę zdziałać z brzuchem bo [...]
[...] wczoraj stwierdzili , że "zamiast ćwiczyć ze sztangą , powinienem wziąć się za fizyczną robotę , na jedno by wyszło" , a w diecie pewnie byłby browar , kiełbasa i biała mąka . A potem zawał albo udar , a przecież zdrowy chłop był , apetyt miał . Wymiękam widząc podejście dzisiejszych 50latków do życia . Dodam rozciąganie statyczne . Podoba [...]
[...] za oddzew!! Postaram się zastosować do wszystkiego. A na święta no cóż :D najwyżej pozwolę sobie tylko w Wigilię na skosztowanie a nie jedzenie. Dzisiejsze miska: 1. mąka kokosowa( ukradłam chłopakowi ) 10g +banan +2 jaja i taki posiłek x2 bo bardzo pyszne placuszki wyszły potem kura ziemniaki i masło klarowane. Do tego dodam marchewkę [...]
[...] porównując dwie kreatyny. Komuś może się wydawać że kreatyna ma konsystencję "mąki" a po porównaniu z chińską kreatyną okaże się że dopiero tamta to jest "mąka". Jeśli chodzi o kreatynę treca to napisane jest że pochodzi z jakiegoś laboratorium z USA. Ponieważ jest identyczna jak chińskie kreatyny (wszystkie detale wyglądu [...]
No jagody są świetne tylko cena teraz odstrasza..ja kiedyś robilem tez takie male,z maka pelnoziarnista,z przepisu Radka Slodkiewicza z MD,tez dobre były:-)z maslem orzechowym jadlem:-)ale to opcja na konkretna mase%-)
Mąka mace nie równa, keidyś chciałem zrobić z typu 2000, za cholere nie wyszło, też sa różnice miedzy mąką normalną a ryżową, z ryżowej np są kruche, albo mi takie wyhcodza.
[...] zazwyczaj podobny. Różni się ilością białka i tłuszczy w zależności od ilości jaj użytych do jego produkcji. Najważniejszą cechą makaronu jak popuri już wyżej napisał jest mąka z której powstaje. Wyróżniamy: - makaron jajeczny - klasyczny, standardowy makaron z mąki pszennej miękkiej (typ 450, 500). Jego nazwa zawiera ilość jaj, jaką użyto przy [...]
o wy świńtuchy Herkules, Królewna śnieżka i Quasimodo poszli do lustereczka aby sprawdzic czy to co o nich mówią to prawda (najsilniejszy, najpiękniejsza i najbrzydszy). pierwsza idzie królewna, po chwili wychodzi: - hura jestem najpiękniejsza drugi wszedł Herkules i pochwili również wychodzi i mówi: - jestem najsilniejszy ostatni wchodzi [...]
[...] witaminy B6 są produkty zbożowe i ziemniaki (pirydoksyna) oraz mięso i wędliny (pirydoksal i pirydoksamina). Szczególnie bogate w pirodyksynę są: wątróbka, ziarna soi, kiełki pszeniczne, orzechy włoskie, ryby, banany, szpinak, awokado, mąka pełnoziarnista, drób Pozdrawiam <==Dezir==> PumpingIron.w.interia.pl -==PINGwin pOWERed==-
Hej Panowie, ja robiłem z przepisu Ponczka z WK, na YT jest, czyli tak: 200g chudego twarogu+30g mąki+2białka jaj+pieprz, sól, proszek do pieczenia (ja dałem sodę)- wszystko ugnieść w misce. Następnie blachę wyłożyć papierem do pieczenia posypanym mąką i uformować na tym rozlaną masę. Do pieca rozgrzanego do 180st na 20min. Jak zacznie się [...]