Inner Armour Anabolic Peak -- nie wiem nie znam PVL Mutant Mass --- wałek, mam, nie uzywam, czuc mąką i widac grodki maki po rozpuszczeniu, brzuch boli po 100 g ale to moze wina inna niz produktu. Universal Gain Fast 3100 PharmaFreak Mass Freak -- sklad dobry Jednak ja bym polecil kupic carbo z bialkiem i sobie mieszac jak ci sie podoba.. wiesz [...]
Pytanie czy coś jest zdrowe jest troche nie precyzyjne. Stosowana jest czesciej przez sportowcow, gdyż ma wiecej popiolu niż konwencjonalna mąka pszenna- więcej składników mineralnych i błonnika.Tak jest zdrowa. Jednak jak masz celiakie czy zalecenia diety ubogobłonnikowej to nie bedzie najlepszym wyborem
Nic zabronionego nie ma można śmiało stosować, np niektórzy tylko takiej używają na naleśniki i żyją, głównie chodzi o stopien przetworzenia i oczyszczenia, nim mniejszy stopień tym mąką jest bardziej oczyszczona i pozbawiona np błonnika minerałów
heh niby takie słąbe to jest, a schodzi tego dużo na allegro}:-( Nie kupuj, tak jak poprzednicy mówią lepiej zainwestować to w diete, a jak już to kup sobie mass activator. kiedyś kupiłem wiaderko na próbe i z daleka już zajeżdzało mąką i poszło do wysypania}:-(
mąka z pełnego przemialu moze byc CZASEM dodatkiem w pewnej ilosci. mozesz tez mielic platki owsiane, orzechy, etc.. Poza tym sosy mozna zagęścić w inny sposób, niz poprzez uzycie mąki
[...] może wsiąknąć olej. Możesz co najwyżej założyć na oko, że wsiąknie 20-30 gramów tłuszczów w rybę i panierkę. Następnie w tabelach sprawdzasz wartości odżywcze morszczuka i dodajesz panierkę, w zależności od tego czy była to tylko mąka, czy ciasto z jajkiem. Poza tym, taką rybę jada się okazyjnie, więc wlicz na oko i tyle. Nie jadasz tego stale.
Skład wrzuconego przez Ciebie pieczywa jest jak najbardziej dobry. Dominuje mąka żytnia i zakwas żytni, więc nie ma zbędnych dodatków, takich jak chociażby substancje spulchniające, czy też barwniki nadające kolor. Jeżeli smakuje on Tobie, to śmiało można włączyć do swojej diety. Poza tym, jak chciałbyś dowiedzieć się więcej na temat wyboru dobrej [...]
nic z allegro.mój kumpel z klasy zamówił białko 10kg za 110zł,a dostał 4kg(ale jak dla mnie to tam była mąka)wogóle nie zamkniete chermetycznie POLECAM
też sie kiedyś nad tym zastanawiałem które lepsze ale bez różnicy raczej, monohydrant Universal'a dobry a ma strukturę soli tak jakby a np. Vitalmaxa również dobra a już jak mąka imo kretyna z tymi grubszymi ziarenkami lepsza bo nie skleja tak się w mordzie :-)
Można tylko z głową, tzreba pamiętać że to produkt nadal przetworzony, to jest mąką, a ze durum czy pełnoziarnista nie musi być wcale lepsza od normalnego.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Przetwory zbożowe: Chleb pszenno żytni 43,7 g Chleb razowy graham 40,0 g Makaron dwujajeczny 72,0 g Mąka pszenna poznańska typ 500, 74,9 g Ryż 78,9 g Warzywa: Buraki 7,1 g Cebula 6,1 g Kapusta biała 6,2 g Marchew 5,4 g Ogórek 2,1 g Pomidor 5,0 g Ziemniaki: ok 13,5 g Owoce: Gruszka 10,9 g Jabłko [...]
zalezy jakiego produktu, inaczej waży cukier a inaczej mąka. I tak pewnie się nie obejdzie bez http://www.sfd.pl/sklep/Ultimate_Nutrition_Komplet_Miarek-opis445.html i wagi. To podstawa.