Na szczęście nie zacząłem stosować tej diety, trochę ją zmieniałem i dziś zmieniłem znowu. Dziś właśnie pierwszy dzień diety ale... Nie dam rady dziennie pochłaniać 200g ryżu brązowego, którego po ugotowaniu jest przecież jeszcze więcej. Właśnie kończę posiłek z 17:30 i niestety ten ryż chyba będę zmuszony wyrzucić, bo prędzej zwymiotuję niż go [...]
VIII Mistrzostwa Kartuz w wyciskaniu sztangi leżąc Kartuzy 27.11.2010r. kat wagowa PODEJŚCIA Imię i nazwisko rocznik waga Klub wilks I podejście II podejście III podejście Wynik Miejsce 67,5kg OPEN ALL JUNIOR SENIOR WETERAN 1 Kosowski [...]
być może nazwa na opakowaniu jest poidana # typ 450 Tortowa # typ 500 Krupczatka, Mąka Wrocławska # typ 550 Luksusowa # typ 750 Chlebowa # typ 1400 Sitkowa # typ 1850 Graham # typ 2000 Razowa, Śruta chlebowa).
Oczywiscie, masa czy redukcja to lepszym rozwiazanim bedzie maka razowa a nie biala. Autor faktycznie nie powinien codziennie jesc tej bulki. Ale nawet na pszennej bulce o ile bilans jest dodatni to masa powinna isc tylko ze kiepskiej jakosci a jemu waga nie chciala ruszyc. Wlasnie do tego zmierzam co napisalas, ze problem moze lezec gdzies [...]
Wyrosło Może Ci nie wyrosło bo: stare drożdże zimne składniki ewentualnie zależy z jakiej mąki robisz ale sama razowa mąka ciężko wyrasta bo jest ciężka %)
jak ktos to bedzie jadl, niech spojrzy na spod bulki, wkladane sa tam tabletki przeciwymiotne, z jakich wzgledow kazdy chyba sobie sam moze odpowiedziec. chodzi np o hamburgery, cheesburgery z maka. Zmieniony przez - highpriest w dniu 2007-12-20 12:03:13
highpriest Wysłana - 20 grudzień 2007 12:02 jak ktos to bedzie jadl, niech spojrzy na spod bulki, wkladane sa tam tabletki przeciwymiotne, z jakich wzgledow kazdy chyba sobie sam moze odpowiedziec. chodzi np o hamburgery, cheesburgery z maka. hehe czytalem spokojnie ale tego już nie zdzierżyłem hehe wiad - najzdrowsze podejscie
Takie zupy ktore nie sa zaprawiane maka i smietana i nie sa na podkladzie tlustych rosołow. Chociaz i takie jak zjesz raz na jakis czas to sie nic nie stanie . pozdr
To całkiem fajna i dość stara prowokacja z tymi pasozytami Polecam przeczytać cały tamten wątek A to co wychodzi to łój z zatkanych porów. Widać taki balsam z miodu i tych dodatków dobrze robi na skóre Wybrany cytat: nie okey - ciemnogród śmieszny ale i straszny Autor: eptesicus Data: 18.02.06, 14:02 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie [...]
1. Omlet z mąką kokosową, musem z truskawek i bananem 2 i 3. Zapiekana kasza gryczana z grzybami, kurczakiem, parmezanem, szczypiorkiem i natką pietruszki. 4. Tortille z naleśników gryczanych z świeżymi warzywami i jakiem 5. Chleb żytni z jajkiem /SFD/Images/2015/12/8/9d94db8ad7df405eb63e5983d559f712.jpg
Mąki to raczej nie dodają, bo by to testów nie przeszło, a zanim coś do spożycia wejdzie na rynek, jest bardzo dokładnie badane (no chyba że w składzie odżywki białkowej znajdzie się mąka :P). Pozdrówka! Arcio
Filip 12:28:07 probowalem Filip 12:28:12 rozpusczalnosc w miare ok Filip 12:28:19 ale podczas picia czuc taki piasek Bull 12:57:13 a smak? Bull 12:57:18 mąka czy lepiej? Bull 12:57:25 gęste? Filip 12:59:10 srednio Filip 13:01:53 ja robie na wodzie Filip 13:01:55 zawsze Filip 13:01:57 ale do przelkniecie Bull 13:07:17 mogę dać tę rozmowę [...]
ja nawet usunąłbym węgle z pierwszego posiłku ;-) jeśli chodzi o lepsze źrodłą węgli to raczje skłaniałbym się ku roziazaniom takim jak ryż (nie tylko brązowy), ziemniaki, bataty, kasza gryczana (najlepiej niepalona), w dalszej perspektywie kasza jaglana, płatki owsiane. Uzupełnieniem węgli mogą być też owoce, ale raczje te mniej-fruktozowe. [...]
ja nawet usunąłbym węgle z pierwszego posiłku ;-) jeśli chodzi o lepsze źrodłą węgli to raczje skłaniałbym się ku roziazaniom takim jak ryż (nie tylko brązowy), ziemniaki, bataty, kasza gryczana (najlepiej niepalona), w dalszej perspektywie kasza jaglana, płatki owsiane. Uzupełnieniem węgli mogą być też owoce, ale raczje te mniej-fruktozowe. [...]
Niestety nie mam piekarnika :D A ze pracuje do 21 to najszybciej wrzucić wszystko w blender i na patelnię :) No nic, wybiorę sie dzisiaj do Tesco, zobaczę za patelkami jak i mąka z glutenem :D
No ja generalnie przecieram zawsze albo ręcznikiem posmarowanym tłuszczem albo daję odrobinę kokosowego, tylko tyle żeby była natłuszczona. I tylko na pierwsze placki, omlety itp. W sumie może jakbym jej nie mył to może by nie trzeba było smarować :-D Odnośnie placków z serka wiejskiego to podkreślam, wolne smażenie, dobry dobór mąki i przykrywka. [...]
jaja+banan+twarog+maka - dla mnie to baza omleta. reszta to dodatki w zaleznosci jakie makro chce uzyskac, jak wiorki kokosowe, siemie lniane i takie tam. wychodzi pyszny i soczysty :-)