SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] zdrowo i sportowo - Nene87

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 758795

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4310 Napisanych postów 17993 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 282922
ja to nigdy nawet w tel nie zrobię sobie opcji, ze można nim płącić, za duże mam skonności do gumienia wszytskiego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3417 Napisanych postów 6136 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 264580
@ spóźnia się - nie lubię jak się ociąga ...
Korzystając z pogody poszliśmy na rower 25km; podobno cały weekend ma padać



I upiekłam Brioche - nie wiem czy ktoś z was robił, to takie odrywane drożdżowe maślane bułeczki - niebo w gębie





Zmieniony przez - Nene87 w dniu 2020-05-23 07:40:57
7

Zawsze rzucaj siebie na głęboką wodę - tam dalej jest do dna...

https://www.sfd.pl/[BLOG]_zdrowo_i_sportowo__Nene87-t1159713-s420.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12250 Napisanych postów 22116 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 628122
Znam - jadam. Ale pychota tylko pierwszego dnia - drugiego już suche. Jak się robi na mixie masła i np. Oleju z awokado dluzej są wilgotne. Inna sprawa ze u mnie leci cała blacha na raz i zostały może 2-3 razy....
Tzn. Chłopaki pożerają...


Zmieniony przez - Paatik w dniu 2020-05-23 07:52:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3417 Napisanych postów 6136 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 264580
Upiekłam wczoraj po południu 2 keksówki małe i 1 zjedliśmy po rowerach A drugą dziś rano na śniadanie i było ok. Jak by miało leżeć do jutra to faktycznie już by się nie nadawało.
Dałam też trochę mniej masła, bo zamiast 170g to 100g i mąż nawet nie zauważył

Zawsze rzucaj siebie na głęboką wodę - tam dalej jest do dna...

https://www.sfd.pl/[BLOG]_zdrowo_i_sportowo__Nene87-t1159713-s420.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1990 Napisanych postów 5138 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 72466
Fajne to ciasto, nie znam i nie jadłam, ale wygląda świetnie
1

xxx

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12250 Napisanych postów 22116 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 628122
Ja to robię w postaci brioszek -,takich małych bułeczek z kapturkiem. Może tez i dlatego u mnie wysychają szybciej. Ale cały sens tego drożdżowego właśnie na tym polega ze ma być bardzo maślane. Trochę jak krosanty:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3417 Napisanych postów 6136 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 264580
Julietta
Fajne to ciasto, nie znam i nie jadłam, ale wygląda świetnie

https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/brioche/brioche.html
to tak jakby Ci się zachciało robić
1

Zawsze rzucaj siebie na głęboką wodę - tam dalej jest do dna...

https://www.sfd.pl/[BLOG]_zdrowo_i_sportowo__Nene87-t1159713-s420.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4310 Napisanych postów 17993 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 282922
ja to bym oczywicie sprwdziłą chętnie jak to wyjdzie z połową ilości masła
170g mnoe przeraża :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12250 Napisanych postów 22116 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 628122
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1990 Napisanych postów 5138 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 72466
Nene87
Julietta
Fajne to ciasto, nie znam i nie jadłam, ale wygląda świetnie

https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/brioche/brioche.html
to tak jakby Ci się zachciało robić


No to już wiem, że lubię
1

xxx

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PROTEINY Z ŻYWNOŚCI KONWENCJONALNEJ I SUPLEMENTÓW - ile potrzeba?

Następny temat

Nowy numer Drużyny Mistrzów - Bosski $ Activlab Team!

forma lato