SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kerad37 krata do lata

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 493783

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
no czasami są gorsze dni,ja w takim wypadku nie ide na trening ,czekam na lepsza wydolnosc organizmu i wtedy zadowalam go treningiem ,ktory musi sprawiac mi przyjemnosc ,nie nawidze trenowac jak za karę ,ale ja to ja ,mistrzowie jadą 7 razy w tygodniu bo muszą:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12125 Napisanych postów 30540 Wiek 74 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1130982
Byłem
Czytałem
Pakuj dalej
Urozmaicona dieta - dietetyk byłby zadowolony.
Rośnij!
A brzuch to masz trenować - ale dzisiaj zjedz drożdżówkę.
Jutro już pościsz!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69516
Dzisiaj 04.03.14r. 2 dzień wycinki.
Dzisiaj dzień całkowicie odmienny od dnia wczorajszego. Wczoraj całkowicie bez sił a dzisiaj byłem napompowany niesamowicie energią, cały czas mi się chciało.
Pozytywnie do treningu nastawiła mnie już rozgrzewka biegowa, która niesamowicie mnie pobudziła i obudziła. Wcześniej realizując rozgrzewkę miałem w planach też bieganie 10 minut ale z zasady skracałem sobie do 5 minut i zmieniałem bieg na stepery. Od wczoraj czyli od rozpoczęcia wycinki wszystko będę robił tak jak mam zaplanowane w opracowanej diecie i treningu przygotowanym przez specjalistów z po treningu.pl.
Jeżeli chodzi o bieganie, na razie biegam 20 minut po treningu i idzie mi to dość gładko i swobodnie, forma się buduje ale wiadomo nogi się muszą przyzwyczaić do wysiłku. Teraz siedzę i czuję obolałe nogi w kostkach ale wiem, ze musi przejść. Dzisiaj żonka mi obiecała masaż nóg :).
Zawsze po treningu nóg mam wilczy apetyt. Idę jeść.
Jutro u mnie DBT

Dieta 2800kcal

08:00 - śniadanie
Odżywka proteinowa (35 g)
Płatki owsiane (40 g)
Migdały płatki (20 g)
Banan (120 g)
Mleko 2% (120 g)

11:00 - II śniadanie
Wołowina, udziec (135 g)
Ryż Parboiled Sonko (45 g)
Pieczarka uprawna, świeża (55 g)
Koncentrat pomidorowy 30% (25 g)
Marchew (135 g)
Cebula (30 g)
Jabłko (110 g)
Oliwa z oliwek (16 g)
Pomidor (80 g)
Papryka czerwona (45 g)

14:00 - obiad
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (145 g)
Cebula (25 g)
Papryka czerwona (70 g)
Pomidor (100 g)
Żurawina suszona (15 g)
Oliwa z oliwek (16 g)
Ryż Parboiled Sonko (55 g)

17:00 - podwieczorek
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (145 g)
Cebula (25 g)
Papryka czerwona (70 g)
Pomidor (100 g)
Żurawina suszona (15 g)
Oliwa z oliwek (16 g)
Ryż Parboiled Sonko (55 g)

20:00 - kolacja
Wołowina, udziec (170 g)
Chleb żytni razowy (80 g)
Pieczarka uprawna, świeża (100 g)
Cebula (30 g)
Papryka czerwona (100 g)
Pomidor (140 g)
Oliwa z oliwek (15 g)
Koncentrat pomidorowy 30% (25 g)

Trening: Nogi i brzuch.

Dojście na siłownię z laczka 1,2km

1. Trucht w tempie 8km/h-10 min

2. Przysiady ze sztangą trzymaną z tyłu
15x60, 12x80,10x100,6x120

3. Wypychanie nóg na suwnicy
15x91, 12x113, 10x125

4. "Martwy ciąg" o prostych nogach
15x60, 12x70, 10x80

5. Wspięcia na palce jednonóż stojąc
3x30

6. Wspięcia na palce siedząc na maszynie
3x20

7. Unoszenie nóg w zwisie na drążku
8. 3x20

9. Skręty tułowia z obciążeniem w siadzie równoważnym
3x20

10. Trucht w tempie 8km/h-20minut.

Powrót z siłowni z laczka 1,2km


Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-03-04 13:52:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69516
Od dzisiaj wszystkie składniki zawarte w posiłkach wrzucam do naczynia żaroodpornego i piekę w piekarniku. Wychodzi taka soczysta pychota, ze hej. Wcześniej smażyłem mięso a warzywa jadłem surowe.

Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-03-04 14:47:40
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 555 Napisanych postów 6412 Wiek 45 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 57352
Warzywa surowe mają więcej witaminek chyba...

PB:
IM 140.6 Poznań 25.06.2017, 12:48:33 / IM 70.3 Gdynia 07.08.2016, 5h:23min:57s / JBL Triathlon Sieraków 28.05.2016 1/4 IM, 2h:33min:54s / Otyliada 12/13.03.2016 15km, 6h:28min / III PKO Maraton Rzeszowski 04.10.2015, 03h:55min:51s / Półmaraton Rzeszowski 06.04.2014, 1h:53min:03s / Trening 08.06.2017, 10km 47min:43s / Łańcucka Piątka 5km 11.06.2016, 22min:45s

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 10132 Wiek 49 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 68495
kerad37
Od dzisiaj wszystkie składniki zawarte w posiłkach wrzucam do naczynia żaroodpornego i piekę w piekarniku. Wychodzi taka soczysta pychota, ze hej.

Zwłaszcza proch proteinowy z bananem doskonale się komponuje z udżcem wołowym, oliwkami i papryką
Gotować na parze też można.
Witaminki nie polegną aż tak bardzo. Chyba. Kerad - połowę warzyw jedz dalej na surowo. Taka moja rada. Obróbka cieplna - podobno - rozkłada enzymy obecne w warzywach i owocach.
No rośliny potrafią zmieniać właściwości. Taka marchew, przyjaciel każdego reduktora, na surowo jest wspaniała. Po ugotowaniu zamienia się w pokarm masakrujący indeksem glikemicznym. Ogólnie warzywa gotowane, zapiekane, pieczone zwiększają swój IG, a tym samym podbijają insulinę, która blokuje spalanie TT.

------------------------------------
Сила это способность
http://www.sfd.pl/Kettlebells_Sztanga_Bieganie_Sila_dla_cierpliwych_By_MaGor_Vol3-t1078817.html
------------------------------------
Spis treści i indeksy:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/69665444/sfd/pub/dziennik/spis_tresci.html
------------------------------------
http://www.sfd.pl/Pomoc_dla_małego_Igorka__serdecznie_zapraszamy_!-t1022615.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69516
Ja tylko robię to co zalecają przepisy otrzymywane od dietetyka. Gotowałem na parze i dziękuję nie będę już tak gotował pomimo stosowania super przypraw jedzenie smakowało niczym. Parowar zwinięty od dawna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 239 Napisanych postów 9129 Wiek 46 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 130480
e tam
ja teraz jem żarło gotowane na parze i nie narzekam

KREW POT I ŁZY TYLKO NA TO NAS STAĆ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69516
Musiałem Gwidowi to napisać, muszę go zmotywować.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 9906 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 174402
kerad37
Od dzisiaj wszystkie składniki zawarte w posiłkach wrzucam do naczynia żaroodpornego i piekę w piekarniku. Wychodzi taka soczysta pychota, ze hej.


Też niedawno się przekonałem, że zapiekanki "żądzą"
Pomidorki, pieczarki, papryka, makaron, mięso - zawszze wyjdzie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

BIAŁKO chyba przedawkowywałem???!!!

Następny temat

odchudzanie grubasa

WHEY premium