Czytałem
Pakuj dalej
Urozmaicona dieta - dietetyk byłby zadowolony.
Rośnij!
A brzuch to masz trenować - ale dzisiaj zjedz drożdżówkę.
Jutro już pościsz!
Dzisiaj dzień całkowicie odmienny od dnia wczorajszego. Wczoraj całkowicie bez sił a dzisiaj byłem napompowany niesamowicie energią, cały czas mi się chciało.
Pozytywnie do treningu nastawiła mnie już rozgrzewka biegowa, która niesamowicie mnie pobudziła i obudziła. Wcześniej realizując rozgrzewkę miałem w planach też bieganie 10 minut ale z zasady skracałem sobie do 5 minut i zmieniałem bieg na stepery. Od wczoraj czyli od rozpoczęcia wycinki wszystko będę robił tak jak mam zaplanowane w opracowanej diecie i treningu przygotowanym przez specjalistów z po treningu.pl.
Jeżeli chodzi o bieganie, na razie biegam 20 minut po treningu i idzie mi to dość gładko i swobodnie, forma się buduje ale wiadomo nogi się muszą przyzwyczaić do wysiłku. Teraz siedzę i czuję obolałe nogi w kostkach ale wiem, ze musi przejść. Dzisiaj żonka mi obiecała masaż nóg :).
Zawsze po treningu nóg mam wilczy apetyt. Idę jeść.
Jutro u mnie DBT
Dieta 2800kcal
08:00 - śniadanie
Odżywka proteinowa (35 g)
Płatki owsiane (40 g)
Migdały płatki (20 g)
Banan (120 g)
Mleko 2% (120 g)
11:00 - II śniadanie
Wołowina, udziec (135 g)
Ryż Parboiled Sonko (45 g)
Pieczarka uprawna, świeża (55 g)
Koncentrat pomidorowy 30% (25 g)
Marchew (135 g)
Cebula (30 g)
Jabłko (110 g)
Oliwa z oliwek (16 g)
Pomidor (80 g)
Papryka czerwona (45 g)
14:00 - obiad
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (145 g)
Cebula (25 g)
Papryka czerwona (70 g)
Pomidor (100 g)
Żurawina suszona (15 g)
Oliwa z oliwek (16 g)
Ryż Parboiled Sonko (55 g)
17:00 - podwieczorek
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (145 g)
Cebula (25 g)
Papryka czerwona (70 g)
Pomidor (100 g)
Żurawina suszona (15 g)
Oliwa z oliwek (16 g)
Ryż Parboiled Sonko (55 g)
20:00 - kolacja
Wołowina, udziec (170 g)
Chleb żytni razowy (80 g)
Pieczarka uprawna, świeża (100 g)
Cebula (30 g)
Papryka czerwona (100 g)
Pomidor (140 g)
Oliwa z oliwek (15 g)
Koncentrat pomidorowy 30% (25 g)
Trening: Nogi i brzuch.
Dojście na siłownię z laczka 1,2km
1. Trucht w tempie 8km/h-10 min
2. Przysiady ze sztangą trzymaną z tyłu
15x60, 12x80,10x100,6x120
3. Wypychanie nóg na suwnicy
15x91, 12x113, 10x125
4. "Martwy ciąg" o prostych nogach
15x60, 12x70, 10x80
5. Wspięcia na palce jednonóż stojąc
3x30
6. Wspięcia na palce siedząc na maszynie
3x20
7. Unoszenie nóg w zwisie na drążku
8. 3x20
9. Skręty tułowia z obciążeniem w siadzie równoważnym
3x20
10. Trucht w tempie 8km/h-20minut.
Powrót z siłowni z laczka 1,2km
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-03-04 13:52:04
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-03-04 14:47:40
PB:
IM 140.6 Poznań 25.06.2017, 12:48:33 / IM 70.3 Gdynia 07.08.2016, 5h:23min:57s / JBL Triathlon Sieraków 28.05.2016 1/4 IM, 2h:33min:54s / Otyliada 12/13.03.2016 15km, 6h:28min / III PKO Maraton Rzeszowski 04.10.2015, 03h:55min:51s / Półmaraton Rzeszowski 06.04.2014, 1h:53min:03s / Trening 08.06.2017, 10km 47min:43s / Łańcucka Piątka 5km 11.06.2016, 22min:45s
kerad37Od dzisiaj wszystkie składniki zawarte w posiłkach wrzucam do naczynia żaroodpornego i piekę w piekarniku. Wychodzi taka soczysta pychota, ze hej.
Zwłaszcza proch proteinowy z bananem doskonale się komponuje z udżcem wołowym, oliwkami i papryką
Gotować na parze też można.
Witaminki nie polegną aż tak bardzo. Chyba. Kerad - połowę warzyw jedz dalej na surowo. Taka moja rada. Obróbka cieplna - podobno - rozkłada enzymy obecne w warzywach i owocach.
No rośliny potrafią zmieniać właściwości. Taka marchew, przyjaciel każdego reduktora, na surowo jest wspaniała. Po ugotowaniu zamienia się w pokarm masakrujący indeksem glikemicznym. Ogólnie warzywa gotowane, zapiekane, pieczone zwiększają swój IG, a tym samym podbijają insulinę, która blokuje spalanie TT.
------------------------------------
Сила это способность
http://www.sfd.pl/Kettlebells_Sztanga_Bieganie_Sila_dla_cierpliwych_By_MaGor_Vol3-t1078817.html
------------------------------------
Spis treści i indeksy:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/69665444/sfd/pub/dziennik/spis_tresci.html
------------------------------------
http://www.sfd.pl/Pomoc_dla_małego_Igorka__serdecznie_zapraszamy_!-t1022615.html
ja teraz jem żarło gotowane na parze i nie narzekam
KREW POT I ŁZY TYLKO NA TO NAS STAĆ
kerad37Od dzisiaj wszystkie składniki zawarte w posiłkach wrzucam do naczynia żaroodpornego i piekę w piekarniku. Wychodzi taka soczysta pychota, ze hej.
Też niedawno się przekonałem, że zapiekanki "żądzą"
Pomidorki, pieczarki, papryka, makaron, mięso - zawszze wyjdzie
Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_kalik-t1087033.html
BIAŁKO chyba przedawkowywałem???!!!
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- 417
- 418
- 419
- 420
- 421
- 422
- 423
- 424
- 425
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- 434
- 435
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- 455
- 456
- ...
- 457