Mam jedno pytanie bo nie wiem jaka ma być szerokość tego pompowania.Na siłowni mam dwa warianty węższy i szerszy jaką brać?
...
Napisał(a)
Miałem nie startować w tym konkursie ale coś mnie jednak przekonało.Witam wszystkich konkurentów i zapraszam do wspólnej zabawy.
Mam jedno pytanie bo nie wiem jaka ma być szerokość tego pompowania.Na siłowni mam dwa warianty węższy i szerszy jaką brać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
kerad37Ja nie wiem po co się tak przejmujecie moim wykonaniem.
Ty mnie do tego zmusiłeś, wróżąc mi spuchnięcie na pompkach

Edit: Nie masz ochoty na blitz krieg w MC, którą zaproponował Mr Mastii?
Zmieniony przez - fanslaska w dniu 2015-04-01 21:29:19
...
Napisał(a)
kerad37Miałem nie startować w tym konkursie ale coś mnie jednak przekonało.Witam wszystkich konkurentów i zapraszam do wspólnej zabawy.
Wybierz ten wariant na którym osiagasz lepsze rezultaty

When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370
...
Napisał(a)
Dzisiaj był trening pompek na poręczach.Dawno ich nie robiłem ale jakoś poszło.Niesamowicie spompowało mi klatkę piersiową i myślę, ze trening wykonywany 3 x w tygodniu pomoże rozwinąć triceps i piersi.
Trening:
-4 serie pompowania bez obciążeń na maksa.
Może być takie wykonanie (chodzi mi o łokcie)
Trening:
-4 serie pompowania bez obciążeń na maksa.
Może być takie wykonanie (chodzi mi o łokcie)
...
Napisał(a)
Nie bardzo,wyprost rąk powinien być całkowity.
...
Napisał(a)
Bardziej mnie interesowało dolne położenie chyba dobrze co barki poniżej łokci a wyprost wiadomo będzie chociaż może prowadzić do kontuzji..
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2015-03-02 18:13:18
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2015-03-02 18:13:18
...
Napisał(a)
Wąski tric, szeroko klata

Sport to zdrowie do póki nie robisz singli
...
Napisał(a)
kerad37Bardziej mnie interesowało dolne położenie chyba dobrze co barki poniżej łokci
Nie ma co kombinować z takim zejściem na styk,moim zdaniem zejście powinno być jak najniższe żeby nie było żadnych wątpliwości zobacz jak to powinno wyglądać u mnie
Zmieniony przez - drazekm w dniu 2015-03-02 18:32:27
...
Napisał(a)
Niżej nie ma co bo za bardzo obciąża barki.
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2015-03-02 18:49:50
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2015-03-02 18:49:50
...
Napisał(a)
Poprzedni temat
Od "0" do pakera LAPELA !
Następny temat
Marzec-Konkurs Sportowa Sylwetka-Szajba
Polecane artykuły