SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

GISZMAN "PRIORYTET MASA" -zdj.str.60

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 154128

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
GISZMAN D.Geler
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 3624 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25684
Dziękuje panowie za życzenia dzisiaj jeszcze nie będę ich świętował bo trzeba wypełniać obowiązki w pracy ale w następny weekend odbije to sobie w gronie najbliższych znajomych i przyjaciół
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 614 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9784
Dawid jak gotujesz pierś z kurczaka żeby miała jakiś smak? zawsze smarze i nie wiem co i jak z gotowaniem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 2948 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30940
ja np jak gotuje to do wody dodaje włoszczyzne, która nadaje smak piersi/udkom. Po ugotowaniu doprawiam i voile, smakuje super

Deca ryje kubeł, że aż miło
tak tak kochanie, to na otyłość.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
NIKT tak nie gotuje piersi na zwykłej wodzie jak Dawid to Was zapewniam.

Moja dziewczyna jest zła na mnie, że powiedziałem iż Dawid lepiej gotuje piersi na wodzie niż Ona .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 614 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9784
myślałem nad kostką wołową i trochę kucharka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
GISZMAN D.Geler
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 3624 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25684
Jabi no to ładnie jej podpadłem!!

A tak zupełnie poważnie, nie wiem w czym tkwi sekret ale faktycznie wolę swoje piersi z wody niż z grilla i cały rok jem właśnie takie bez żadnych dodatków.

Myślę,że bardzo ważne jest to żeby ich pilnować jak się gotują i nie przegotowywać, ja często wyciągam je z wody troszkę wcześniej i sprawdzam przekrawając na pół czy nie są jeszcze surowe, i dosłownie jak tylko mięsko nabierze białego koloru od środka to je wyciągam, tym samym ucieka mniej składników odżywczych z tej naszej piersi
Na ciepło zaraz kraje ją w kawałki i do pojemnika, ot co, wszystko na temat.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1966 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 20366
Jak Dawid idzie? "Masła idzie hardcorowo" ?:D

"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Nitroman Trec Nutrition
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 3262 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10507
Proponuje poeksperymentować z przyprawami lub marynatami z piersią kurczaka, jest ich mnóstwo a z pewnością każdy trafi w swe upodobania kulinarne względem odpowiedniej przyprawy. Bardzo dobrze moim zdaniem sprawdza się połączenie odrobiny curry, papryki słodkiej, bazylia. Rewelacyjnie taka pierś wychodzi na parze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 675 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18108
Dawidzie chciałem się ciebie zapytać czy i jeśli tak to ile spadły ci obwody w poszczególnych partiach podczas robienia jakości? Łącznie z pasem oczywiście :)
Pytam bo właśnie jestem w trakcie wyrabiania jakości i pas spada waga poleciała no i obwody niestety też. Chciał bym wiedzieć jak wyglądało to u Ciebie mogę jeszcze zaznaczyć że u mnie podczas 4 tygodniowej czyli w połowie spadło z pasa 4/5cm Z wagi około 5KG z tym że w pierwszym tygodniu spadło od razu 2KG teraz leci mniej niż kg tygodniowo , z łapy zeszło 0,5cm. Ale kraty jeszcze nie widać :(

Przedstaw proszę jak to wyglądało u Ciebie jak prezentowały się twoje wyniki po około miesiącu i czy moje są dobre według ciebie ?
W tej chwili biorę CM3 i BCAA.

Pozdrawiam :)

PS:Ile u Ciebie trwała faza jakość ?

The Sky Is The Limit!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
GISZMAN D.Geler
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 3624 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25684
Witam panowie!W tej chwili przebywam na urlopie za oceanem, trzeba było odwiedzić ponownie rodzinkę więc jest super okazja do treningów w Gold's Gym.

Przed chwilą wróciłem z zakupów gdzie zaopatrzyłem się w 2kg.tilapi (nigdy nie jadłem tej rybki),2kg piersi z kurczaka, 0,5kg mielonego indyka i dorodny kawałek steka
Bym zapomniał o najlepszym, tutaj na porządku dziennym w każdym super markecie można kupić białka jaj w kartoniku, mega wygoda i oszczędność, więc również się zaopatrzyłem.
Co jak co ale jedzenie mają tutaj mega tanie za tone żarcia zapłaciłem 55$.U mnie w Irlandii,myślę że w 100 eur.bym sie nie zamknął.

Teraz na spokojnie mogę jeść,trenować i odpoczywać

Ps.na pytania odpowiem później bo teraz lecę na trening.

Zmieniony przez - GISZMAN w dniu 2011-05-11 18:00:52
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DEFINICJA SEZON 2011

Następny temat

JaBi - jabolcokk - Bo chce być WIELKI ! - MASA 2010/2011

WHEY premium