...
Napisał(a)
Jabi niedziw sie regeneracja przedewszystkim hehe ,oczywiście bez urazy Dawid
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
Tomek zgadza sie,priorytetem caly czas sa nogi i lapy.Zobaczymy jak zareaguja trenujac je osobno,tzn.biceps z tricepsem i czworoglowe z dwuglowymi.
Adam gdzie Ty tam widzisz 3 dni wolnego?
Adam gdzie Ty tam widzisz 3 dni wolnego?
...
Napisał(a)
Dawid to był żart ( wiem, wiem, że to następny tydzień)
...
Napisał(a)
Adam Ty i te Twoje żarty
Wczorajszy trening klatki i bicepsów:
1.Wyciskanie sztangi leżąc w skosie dodatnim 4 x 15/10/8/6+ 4( drop set)
2.Wyciskanie sztangi leżąc na ławce płaskiej-szyna smitha
4 x 10/8/8/6+ 2 powt.wymuszone.
3.Wyciskanie sztangielkami chwytem młotkowym w skosie dodatnim 3 x 10powt.
4.Rozpiętki w trzech płaszczyznach ( zmiana kąta ławeczki) 3 x 10powt.
5.Uginanie ramion ze sztangielkami stojąc 3 x 10/8/6 + 4( drop set)
6.Uginanie ramion stojąc ze sztangą prostą 3 x 10/8/6
7.Uginanie ramienia ze sztangielką na modlitewniku 3 x 10/8/8
8.Uginanie chwytem młotkowym oburącz z linką wyciągu 2 x 10 powt.
Wczorajszy trening klatki i bicepsów:
1.Wyciskanie sztangi leżąc w skosie dodatnim 4 x 15/10/8/6+ 4( drop set)
2.Wyciskanie sztangi leżąc na ławce płaskiej-szyna smitha
4 x 10/8/8/6+ 2 powt.wymuszone.
3.Wyciskanie sztangielkami chwytem młotkowym w skosie dodatnim 3 x 10powt.
4.Rozpiętki w trzech płaszczyznach ( zmiana kąta ławeczki) 3 x 10powt.
5.Uginanie ramion ze sztangielkami stojąc 3 x 10/8/6 + 4( drop set)
6.Uginanie ramion stojąc ze sztangą prostą 3 x 10/8/6
7.Uginanie ramienia ze sztangielką na modlitewniku 3 x 10/8/8
8.Uginanie chwytem młotkowym oburącz z linką wyciągu 2 x 10 powt.
...
Napisał(a)
No to dieta i regeneracja dopięte chyba na ostatni guzik przy tak intensywnym planie.
...
Napisał(a)
Dietka oczywiście dopięta na ostatni guzik...
DIETA&SUPLEMENTACJA
Po przebudzeniu:8.30
5 GR. L-GLUTAMINE EXTREME + 5gr.BCAA POWDER+ 4 kaps.CM3
1 posiłek:9.00
Omlet:120 gr.płatków owsianych, 11 dużych białek jaj ( 400gr.) + plaster ananasa do omleta dodaje też odrobinę dżemu St.Dalfur.
Po śniadaniu:
1 tab.CYNKU 50 mg.,1 tab.Magne 100.,1tab. MULTI PACK, 1 tab.VIT.C STRONG
Godz.11.00
SZEJK BIAŁKOWO WĘGLOWODANOWY: 60gr.Isolate 100 + 60gr.Vitargo
2 posiłek:12.30
100gr.makaronu pełne ziarno + 200 gr.pieczonego łososia + brokuły
3 posiłek: 15.30
100gr.makaronu pełne ziarno+ 200 gr.pieczonego łososia + brokuły
4 posiłek:17.30
To posiłek przed treningowy:100gr. Ryżu basmati + 200gr.gotowanej piersi z kurczaka
Przed treningiem:
2 miarki SAW / 10 GR.BCAA TURBO JET
Po treningu:
90 gr. Vitargo + 60gr.ISOLATE 100+ 10 GR.BCAA POWDER + 10gr.L-Glutamina Extreme + 4 kaps.CM3
5posiłek :21.00
100 gr. Ryżu basmati + 200gr. Piersi z kurczaka + 2 plastry ananasa
30 min. po posiłku:
1 tab.CYNKU 50 mg.,1 tab.Magne 100.,1tab. MULTI PACK, 1 tab.VIT.C STRONG
6 posiłek: 23.30
200gr.łososia pieczonego + plaster ananasa.
DIETA&SUPLEMENTACJA
Po przebudzeniu:8.30
5 GR. L-GLUTAMINE EXTREME + 5gr.BCAA POWDER+ 4 kaps.CM3
1 posiłek:9.00
Omlet:120 gr.płatków owsianych, 11 dużych białek jaj ( 400gr.) + plaster ananasa do omleta dodaje też odrobinę dżemu St.Dalfur.
Po śniadaniu:
1 tab.CYNKU 50 mg.,1 tab.Magne 100.,1tab. MULTI PACK, 1 tab.VIT.C STRONG
Godz.11.00
SZEJK BIAŁKOWO WĘGLOWODANOWY: 60gr.Isolate 100 + 60gr.Vitargo
2 posiłek:12.30
100gr.makaronu pełne ziarno + 200 gr.pieczonego łososia + brokuły
3 posiłek: 15.30
100gr.makaronu pełne ziarno+ 200 gr.pieczonego łososia + brokuły
4 posiłek:17.30
To posiłek przed treningowy:100gr. Ryżu basmati + 200gr.gotowanej piersi z kurczaka
Przed treningiem:
2 miarki SAW / 10 GR.BCAA TURBO JET
Po treningu:
90 gr. Vitargo + 60gr.ISOLATE 100+ 10 GR.BCAA POWDER + 10gr.L-Glutamina Extreme + 4 kaps.CM3
5posiłek :21.00
100 gr. Ryżu basmati + 200gr. Piersi z kurczaka + 2 plastry ananasa
30 min. po posiłku:
1 tab.CYNKU 50 mg.,1 tab.Magne 100.,1tab. MULTI PACK, 1 tab.VIT.C STRONG
6 posiłek: 23.30
200gr.łososia pieczonego + plaster ananasa.
...
Napisał(a)
rozumiem, ze to szkielet. nie urozmaicasz roznymi rodzajami mies/ryb/warzyw?
Zmieniony przez - Arros w dniu 2011-12-15 19:25:49
Zmieniony przez - Arros w dniu 2011-12-15 19:25:49
...
Napisał(a)
Dawid nie używasz już Casein 100 przed snem ? Łosoś wystarczy ? Tak w ogóle to rozumiem ,że kładziesz go do naczynia żaroodpornego i do piekarnika ? Przepraszam za tak banalne pytania . Z góry dzięki
Zmieniony przez - Runner21 w dniu 2011-12-15 19:27:55
Zmieniony przez - Runner21 w dniu 2011-12-15 19:27:55
...
Napisał(a)
Arros oczywiście to tylko szkielet,często zamieniam kurczaka lub łososia na wołowinę, uwielbiam dobrze wysmażonego steka
Co do ryb to raczej pozostaje wierny łososiowi, jem go już regularnie od kilku lat i świetnie się po nim czuje,to samo tyczy się walorów smakowych, inne ryby jakoś nie smakują mi tak samo dobrze.
Kurczaka jem niemal przez cały rok gotowanego, przyzwyczaiłem się po któryś zawodach i tak już zostało, myślę że to też dzięki temu udaje mi się utrzymywać lepszą jakość mięśniową przez większą część roku.
Jako,że nie używam delikatów do mięs itd. które zawierają glutaminian sodu a sól używam jedynie do gotowania makaronu czy ryżu, to też nie trzymam dużej ilości wody podskórnej przez co jestem w stanie w dużo lepszym stopniu kontrolować masę mięśniową poza sezonem.
Runner21 tak już od kilku dobrych miesięcy postanowiłem postawić na naturalne źródło białka w ostatnim posiłku.Jako,że łosoś zawiera w sobie również zdrowe tłuszcze to też wolniej się trawi i uważam,że bardzo dobrze nadaje się na ostatni posiłek.
Przygotowuje go w bardzo banalny sposób,filety przyprawiam pieprzem i oregano,czasem też bazylią,zawijam w folie aluminiową,wkładam do rozgrzanego pieca na 200st. na ok.30m min.,można piec trochę krócej ale ja akurat lubię dobrze upieczone mięsko
Zmieniony przez - GISZMAN w dniu 2011-12-17 12:43:00
Co do ryb to raczej pozostaje wierny łososiowi, jem go już regularnie od kilku lat i świetnie się po nim czuje,to samo tyczy się walorów smakowych, inne ryby jakoś nie smakują mi tak samo dobrze.
Kurczaka jem niemal przez cały rok gotowanego, przyzwyczaiłem się po któryś zawodach i tak już zostało, myślę że to też dzięki temu udaje mi się utrzymywać lepszą jakość mięśniową przez większą część roku.
Jako,że nie używam delikatów do mięs itd. które zawierają glutaminian sodu a sól używam jedynie do gotowania makaronu czy ryżu, to też nie trzymam dużej ilości wody podskórnej przez co jestem w stanie w dużo lepszym stopniu kontrolować masę mięśniową poza sezonem.
Runner21 tak już od kilku dobrych miesięcy postanowiłem postawić na naturalne źródło białka w ostatnim posiłku.Jako,że łosoś zawiera w sobie również zdrowe tłuszcze to też wolniej się trawi i uważam,że bardzo dobrze nadaje się na ostatni posiłek.
Przygotowuje go w bardzo banalny sposób,filety przyprawiam pieprzem i oregano,czasem też bazylią,zawijam w folie aluminiową,wkładam do rozgrzanego pieca na 200st. na ok.30m min.,można piec trochę krócej ale ja akurat lubię dobrze upieczone mięsko
Zmieniony przez - GISZMAN w dniu 2011-12-17 12:43:00
Poprzedni temat
DEFINICJA SEZON 2011
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- ...
- 137
Następny temat
JaBi - jabolcokk - Bo chce być WIELKI ! - MASA 2010/2011
Polecane artykuły