placki sa dobre, owsianych praktycznie nie czuc, nie zaluje miodu, daje dosc sporo, troche cynamonu i maki zeby to wygladalo jak placek a nie papka no i na koniec polewam jogurtem naturalnym + dzem czasami tez owoce Ja jak zjadlem 5 takich nieduzych placuszkow i troszke popilem na koniec to kurde pelny bylem, Dobra wiem ze to nie dzial kuchnia [...]
[...] makaron w każdej postaci, czy to z białym serem, czy zapiekany z serem żótym, paróweczką, kukurudzą, groszkiem, ogórkiem konserowym ... aż się zaśliniłem :)Lubię fryteczki, placki ziemniaczane, kluchy ziemniaczane, kartoflaka. Kotletem z piersi kurczaka również nie pogardzę, nawet ostatnio taki obiad za mną chodził, że codziennie przez dwa [...]
[...] I tak będziesz musiał ułożyć kilka zestawów bo przecież w dzień dzień nie będziesz szamał tego samego. Na śniadanie jajecznica może być, chleb razowy , jajka, żółty ser, placki z owsianki itp. Mięsa zamieniaj różne, schab, łopatka wieprzowa, gulasz z wołowiny z kaszą itp. Sałatka z mo0zarelą i suszonymi pomidorami. No i jakaś rybka typu [...]
gkabulski chyba żeś przypalił trochę te placki Dzisiaj kupiłem, już sobie wypiłem i jestem zadowolony Do tego zjadłem ryż z jogurtem i borówkami od dziadka z działki Zmieniony przez - Volcanodon w dniu 2008-07-28 15:35:17
[...] przykrywamy ściereczka i zostawiamy na 3-4 godziny do fermentacji.Przekładamy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Posypujemy mąką. Na tym etapie ciasto przypomina placki, ale w gorącym piekarniku dobrze wyrośnie. Odstawiamy do wyrośnięcia na 30-40 minut. Piekarnik nagrzewamy do temperatury 230 st C. Wstawiamy bułeczki i pieczemy ok. [...]